Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Aranykapun át érkezz a Bőségbe!

A Bőség állapota nem más, mint az Egység megélése. A most induló újévi folyamatok a Telihold ragyogásában most kiteljesednek, bőséggel és fénnyel beragyogva az életed. A régmúlt korlátai, a sejtünkben kódolt elutasítások, indulatok oldását, elengedését segítő meditációban, Életállításban segítjük szert szövő NőVéreimmel. A gyakorlatok lehetővé teszik, hogy egymástól elszakadt részeink gyengéden összekapcsolódjanak. Ezt megerősítendő az összetartozást hozó, nővér körben megtartottan pihenünk meg, mint jó édesanyánk karjaiban. 

Manapság az emberek ritkán ülnek szert. A szertartások azonban régen és ma is szentséges folyamatok, hiszen kört alkotunk, mely legelső szimbólumunk egyike. Ezen alkalmakkor, amikor az emberek összegyűlve, Istennek áldását kérve kapcsolódtak az Forrással, a bennük megébredett mag fényben úszott és hozta el az önazonos, bőségben teljes életet. Ezért indulunk. Összekapcsolódunk, oldódunk és szívünk, méhünk erejével új valóságot teremtünk. 

Mire készülj? 

A szertartás első felében egyéni és csoportos oldási folyamatok által nézünk mélyére a nőiség - Leány minőségének korlátozó hiedelmeinek. Aranykaput formálva szüljük újjá önmagunkat, bőség szaruból töltekezve, kollektív gyógyulást hozva a mintázatokra és hitrendszerekre. Ma már nem tudott, de a nőiség és a nő bizalma az egységben, gazdagságban szorosan összefügg élete első felében megélt tapasztalásaival. A Méh történetek mélyén elindulunk és gyógyulunk, hogy ez az év örömöt és gazdagságot hozzon el számunkra! 

Miben gyere?

Kényelmes ruhában gyere, ha javasolhatom válaszd a fehér, esetleg világoskék színeket. Hozz kérlek magaddal színes ceruzát és ollót, illetve ha van felesleges női újságod, azt is szívesen látjuk. 

Helye és ideje: 

2017.02.19. 10:00-17:00

Miskolc - belváros

Hozzájárulás: 10.000 Ft  / fő,  mely magában foglalja a teljes nap tematikáját, anyagköltségét.

A nap végére elkészül a személyes Leány minőségét megtestesítő mandalád, melyet haza is vihetsz magaddal. 

Jelentkezés

Jelentkezz az info@azeletmintolyan.hu címen.

Jelentkezésed és helyed az egész napos programra az előleg (5000 Ft) átutalásával véglegesítheted.