Éljünk belső iránytűnk szerint!

Amióta követem intuícióimat, az évkör eseményeit, fordulópontjait sokkal jobban átlátom, megértem és megengedem magamnak a történéseket. Nem harcolok, nem ellenkezem, ha az elmúlás kopogtat az ajtón, rendben vagyok a változással, áramlással és az újjászületéssel is! Nagyban segítenek a szertartások, belső munkák de a Női Energia Fitnesz is, hogy helyén és idejében éljem meg, amit kell. Mintha egy belső iránytűm lenne, hogy minek mikor van az ideje. 

Az elkövetkező időszak, ha az asztrológia szempontjából vizsgáljuk az évet mély belső munkára ad lehetőséget, egyben kihívást is jelent mindazoknak, akik az áramlással eddig szembeúszva próbáltak haladni. A Szaturnusz jelenleg a Nyilas jegyében tartózkodik, ugyanakkor retrográd mozgást végezve,  június 15-én ismét visszatalál a Skorpió jegyébe. Ezen időszak lehetőséget ad a tavalyi év mintegy megkoronázásaképpen az elengedésre, mind fizikai, mind lelki, érzelmi szinten. Érdemes ezt az időszakot arra szánni, hogy amit eddig nem léptünk meg, nem engedtünk el, azt most tegyük meg, mert ezek a bolygóállások ezt segítik és amennyiben ellenszegülünk, hát ne lepődjünk meg, ha olyan élethelyezetbe találjuk magunkat, ahol már lépnünk KELL, mintegy választási jogunktól megfosztva szenvedjük el a helyzetet.

Lehet másképp dönteni! Én hiszek abban, hogy nem szenvedni jöttünk a világra, hanem megélni önmagunkat, az örömet a mindennapokban. Lehet dönteni, ahogy a mellettem élők szoktak fogalmazni, amikor az árral szembeúszva élfáradok és őket találom meg problémáimmal: “Csak dönts úgy, hogy nem szenvedsz!” – és ilyenkor én is csak nézek rájuk, hogy mégis hogyan gondolják. Lehetne ezt úgy is, hogy nem szakadok bele, nem töröm le önbizalmam, csak megengedem és irányba állít az élet? Igen, lehet!

A változás nem egyszerű, az elengedéshez mély belső munka tartozik, azonban ennek most itt helye van. Végezzünk egy kis takarítást, ha tetszik lomtalanítást az otthonunkban, fizikai síkon engedjük el régi, megunt, nem használt kacatjainkat, majd lelki szinten a sérelmeket, negatív mintákat, rossz beidegződéseket, olyan élethelyzeteket, amelyek már nem időszerűek, amiken már túl kell lépni, mint egy rossz kapcsolatból, munkahelyről, baráti társaságból, ahol már nem az örömet éljük. Így a 10 milliószoros napot kihasználva most meghívom az életembe változást, a könnyed elengedést és az élettel való áramlást. Figyeljetek mai gondolataitokra, a pozitívat erősítsétek, a negatívat egyszerűen engedjétek ki és hívjátok meg életetekbe a könnyed áramlás lehetőségét!

Az asztrológiai információk összefoglalását köszönöm Varga Krisztinának.

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*