A Jó Anya minősége mindannyiunkban él!

Amikor önmagam aspektusait, belső gyermekemet, anya képemet gyógyítom és oldom a gyógyító asszony minősége mellett önmagam vagyok vagy válok legteljesebb és legjobb édesanyámmá. Megadom mindazt a figyelmet, ápolást és időt azon emlékeimnek, sérült részemnek, amit gyermekkorban anyukám mellett élhettem át. A teljes, mindent átható figyelmet, amelyet senki és semmi nem zavarhat meg. Csak én és Anya. Ha szerencsésnek mondhatjuk magunkat,  meg tudjuk adni felnőttként azt az ÉN időt magunknak, amikor jut energia a nap eseményeit lezárva megnézni hogyan is vagyunk. Mi esett aznap rosszul? Mi érintett meg? Mit csinálhattunk volna jobban? Hol fáj, ott legbelül? Azt mondják Tibetben is hasonló gyakorlatot végeznek a szerzetesek. Megnézik, hogy a héten mi az, ami még érzelmileg kilendítette őket, miért és mikor, esetleg kire haragudtak és így követik fejlődésüket. A fontos az, hogy megértéssel, figyelemmel és elfogadással vannak maguk felé, hiszen így válhatnak önmaguk legjobb támogatójává. 

Bár a női integrációs tréning alatt magamba szeretgettem, ébresztgettem minden női minőséget, még mindig vannak, amelyek aktívabban vannak jelen az életemben és segítenek a munkám illetve a mindennapok során. Az egyik ilyen minőség az Anya minősége, pontosítva a Jó Anya, aki átölel, feltétel nélkül elfogad és ha kell elenged miközben mindig vissza-visszavár. Aki hagy saját utadon menni, magához ölel és elringat ha elestél, veled együtt örül a sikereidnek. A gondoskodó jelenlét, amely körülölel, ahol újra biztonságban érzed magad, csakúgy mint az anyaméhben.

Mindannyiunkban él belső édesanyánk, és vannak anyák is köztünk, akik élik az anyaság örömeit. Ha fizikailag még nem is élhetem az anyaságot, a minőség él bennem és megmutatkozik minden cselekedetemben, csakúgy mint a többi női minőség. Élem az anyát és nagy anyát a hivatásomban, hiszen engedem, hogy tapasztalásaimat és tudásomat immár mások szolgálatába állítva segítsem őket útjukon. A közeg, az energetikai tér amelyben dolgozom, leginkább az anyaölhöz hasonlít, amely körülvesz és elringat. Együtt gyógyítjuk az internalizálódott anyát, anyai képet amely bennünk él. Így lehetőség nyílik, hogy olyan dolgokról is beszélgessünk, amelyekről eddig nem tudtál senkivel beszélgetni, még esetleg édesanyáddal sem.

Felfedezve és gyógyítva belső édesanyád képes leszel az út végén magad immár az élet bármely pontján, bármilyen időszakban felsegíteni, magadhoz ölelni és akár az anyatigris energiáját felhasználva újult erővel felemelkedni. A női minőségeink összehangolt, teljes megélése a mindennapok szintjén érezhető, átélhető valóság. Használjuk hát nőiségünk tereit, lehetőségeit és szüljük újjá a bennünk élő anyai képet, ezzel gyógyítva anyai mintáinkat és anyai megéléseinket. Egy teljesebb megélésért! Együtt!

Kategória: Kineziológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*