Szabadnak születtél!

Úgy gondolom hogy a mi generációnk új kihívásokkal találkozik és generációs megoldási mintái már nem mindig válnak be. Másképp működik a világ, nem olyan egyértelmű és kijárt az ösvény, amin haladunk. Halljuk az ősöket, tapasztalataikat és érezzük ezek már nem mindig állják meg a helyüket. A világ változik. Gyorsan és kiszámíthatatlanul, de ebben rejlik szépsége. Van aki már meg se kísérli a tanácsadást, ő maga is elveszett a változásban. Pedig nyitott szívvel most lehet igazán teremteni, hiszen a régi lebomlóban és az újat együtt építjük.

Lehetőségeink vannak, csak merjük használni, megélni, lelépni a megszokott útról és engedni a megoldási minták újjászületését. Hiszen általunk, bennünk születnek most újra. Hinni magunkban azt jelenti, hogy elhiszem, hogy el fogom érni a célt, amit kitűztem magam elé. Nehéz folyamat, hiszen a régi már nem működik, az új pedig épp kialakulóban. Életbe vetett bizalomra, kifogyhatatlan kíváncsiságra, kitartásra és vállalkozókedvre van szükség ahhoz, hogy megtaláljuk immár saját, egyedi utunkat a kitaposott ösvények mellett, néha a gazban lassan haladva, de szem előtt tartva a célt. Mi is a cél? Egy önazonos, élettel teli élet, ahol szívem választását tudom követni.

A generációs félelmek, tapasztalások miatt lehet, hogy néha elbizonytalanodsz vagy nem is látod a kiutat saját helyzetedből. A kapuk mintha zárva lennének. Ismerd fel ezeket a blokkokat és add vissza azoknak, akiknek nem sikerült másképp választaniuk. A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia több idősíkban dolgozik, feltárja a generációs és egyéb dimenziós blokkjaid, hogy Te újra lépni tudj. Hiszen nem kell hogy Te is arra menj, mint a többiek. Te szabad vagy. Boldogságra és örömre születtél, élj hát és merd saját utadat választani.

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*