Bizalom

Bizalom? Mit jelent a mindennapjaink során? Bízni önmagunkban, az életben hogy minden a mi fejlődésünket szolgálja. És persze bízni egymásban, a “többiekben” és az együttben. Kevés olyan közösséget ismerek, ahol egymás támogatása nem csak idilli életcél hanem valóság. Ahol bizalmas beszélgetéseknek teret és lehetőséget adnak. Ennek ellenére vagy épp ezért helye van a bizalomnak a mindennapokban is! A JOY és Glamour  napoknak hála, a vevők, mi is kaptunk egy lehetőséget az összefogásra. Személy szerint saját tapasztalataimat szeretném megosztani, ugyanis a sorban állva gyönyörű, új szoknyámmal, megszólított egy fiatal hölgy, hogy sajnos nincs kuponja, vehetjük-e együtt. Ez azt jelentette hogy én, mint kupon tulajdonos fizettem kártyával és ő később kifizette. Lefutott a fejemben az összes lehetséges negatív kimenetele a történetnek, de úgy döntöttem: Bízom! Hogy új mintát építek és szerzek egy kis örömöt, így névtelenül egy másik embernek.

Nem arról van szó, hogy a naivitásnak engedve hagyom hogy átverjenek, hanem hogy figyelembe véve az élet áramlásának szabályait, bízok magamban, a sorsban, karmában vagy életben ahogy tetszik. Megnyitni újra a szívünket, talán ez a legnagyobb feladatunk az életben.

Nehéz a mindennapokban megtapasztalni a bizalom bármely formáját ha életünk kezdetén vagy azt követően az ősbizalmunkat, az életbe vetett bizalmat veszítettük el. Ha érkezésünk ebbe a világba nem volt zökkenőmentes, nem vártak vagy ha később azt éreztették nem érünk annyit amennyit a többiek, önmagunkba vetett hitünk is gyengülhetett. A bizalom minden formájának helye van az életünkben és megéri a próbákat!

Bízzunk egymásban. Nekem tetszik az eredmény.

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*