5 dolog, amiben segít Neked a kineziológia

Saját tapasztalataimat megosztva gyűjtöttem össze Neked, hogy miben segít számodra a Kineziológia! Mivel az embert holisztikusan szemlélő módszerről van szó, így a Téged érinthető élethelyzetek, problémák a teljesség igénye nélkül kerültek itt kifejtésre a szerint, ahogy az önmunkám során én haladtam lépésről lépésre a problémáktól a teljesség felé.

A folyamatnak nincs vége, hiszen folyamatosan változunk, új és új élethelyzetben kell helytállnunk, ahol bekapcsolódhatnak generációs, inkarnációs félelmek, blokkok, gátolva ezzel a továbblépést. Van megoldás! Nekem a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia segített, így ezt tudom szívvel, lélekkel másoknak mint segítő kéz nyújtani. Ha magadra ismertél már csak egy döntés választ el attól, hogy elérd céljaidat és teljes, boldog életet élhess!

1. Kapcsolatok, párkapcsolati problémák

Amikor először találkoztam a kineziológiával, párkapcsolati problémával és általános kapcsolódási félelmekkel, daccal és haraggal voltam jelen az életemben. Elegem volt a családomból, a mintákból, a csoporttársakból, nem találtam senkivel a hangot. Emlékszem azt kértem, hogy valaki vegye ki belőlem a családomat, azok megoldási és fájdalommintázataival együtt. Nem értettem hogy igazából én vagyok az, aki magával nem tud kapcsolódni. Gyökér nélkül pedig… tudjuk, kidől a fa.

Aztán az oldások során ráleltem magamra. Nem arra, akinek szerettek volna hogy legyek, hanem arra, aki igazán voltam. Végre mertem saját véleményemet megosztani, magammal kapcsolódni. Így tudtam csak a párkapcsolatomra már másképp tekinteni. Látni a másikban is a jót, az élet csodáját. Gyökereimet elkezdtem kutatni, azokból erőt merítettem. Beszélgetni kezdtem a családommal, felismerni, megérteni mindazt, amibe belenőttem. Megbocsájtottam, elfogadtam. Az életem kinyílt. Nem haragudtam, nyitottam. Nevettem, immár őszintén és a barátok, kapcsolatok gyarapodtak körülöttem. Ami bent kapcsolódott az tudott kint is kapcsolódni. Te hogyan vagy önmagaddal? Tudod szeretni azt, aki legbelül van?

2. Önbizalomhiány

Remegő lábakkal léptem először be abba a helyiségbe, ahol később annyi mindenre fény derült az életemet, a lényegi részemet illetően. Féltem, nem bíztam magamban, csak az hajtott hogy legyen vége annak a helyzetnek ami fennáll. Megfelelési kényszerből erőltettem magamra sok mindent, hogy szeressenek. Ha bent utáltam is őket érte, így legalább volt valaki körülöttem. Magamat kifacsarva vártam a jó szót, megerősítést kintről. Vártam, hogy elfogadjanak és szeressenek. Kicsinek, csúnyának, tehetetlennek éreztem magam.

Innen álltam fel, hogy megtaláljam az erőmet, hogy megtanuljam: Én számítok! Nem kell olyat tennem amit nem akarok és ezt ma már tudom kommunikálni is. Sikerült megtalálnom a belső támaszt, azt az egészséges önbizalmat, amivel elindítottam saját vállalkozásomat és szívem útját merem járni. Bízok magamban, kitartásomban, erőmben, teremteni tudásomban. Az önbizalomhiánynak ezer és ezer oka lehet de pont ennyi út vezet ki belőle. Szeresd annyira önmagad, hogy teszel Önmagadért és megbékélsz testeddel, lelkeddel, gondolataiddal. Mert Te is szerethető vagy!

3. Egészségügyi problémák

Testünk jelez, fizikai szinten mutatja meg mivel vagyunk jelen odabent. Ízületi fájdalmakkal, kifejezetten térd és derék fájdalommal küzdöttem sokáig és ma is jelez, ha úgy érzi elfelejtettem tanítását. A térdem jelezte a rugalmasságom hiányát, a szigorú napi meneteket, a spontaneitás hiányát, miközben derékban törtem bele a nagy súlyba, csomagokba amiket magamra vettem. Saját magamat terheltem túl, nem figyeltem testem és belső hangom jelzéseit. Nem tudtam megosztani a terheket, nem volt bennem bizalom a környezetem felé, hogy ők is olyan jól tudják csinálni mint én.

Mióta tudatosítottam testem fájdalmainak tanítását és megosztom a terheket, eltűntek azok a testi panaszaim, amik azelőtt megkeserítették a mindennapjaimat. Belső önmunka, felismerések segítették a gyógyulásomat. Figyeld te is testedet, hiszen időben jelzi, ha baj van. Légy önmagadra tudatos, figyeld érzéseidet és őrizd meg Egész-ségedet!

4. Munkahelyi problémák

Kevés olyan emberrel találkoztam, aki arról számolt be, hogy munkáját megfelelően értékelik, őt megbecsülik és jól érzi magát a munkahelyén. A túl sok munka és nehéz előrejutás jellemezte az én tapasztalataimat is. Tudtam, hogy 120%-kal vagyok jelen, mégsem kapok megerősítést, külső elismerést, pozitív visszacsatolást. Nem voltam egyedül a problémával. Behúzott a negatív spirál, panaszkodások rengetege.

Egy ponton azonban elkezdtem dolgozni az Önértékelésemen és elkezdtem keresni mi is az én valódi hivatásom, ahol megélhetem önmagam és minden képességemet, tanult tudásomat élővé tudom tenni. Több generációs és inkarnációs egységélmény és az érzéseimre való teljes tudatosság segített ahhoz, hogy elkezdjem értékelni önmagam és ki tudjak lépni a megszokott rosszból és kapcsolódjak ahhoz, amiért jöttem. Megtanultam, hogy nem kintről érkezik először a megbecsülés, hanem belülről. Ha te is kívül keresed önbecsülésed, fordítsd fókuszod magad felé és ismerd fel rejtett erőforrásaidat!

5. Pénzügyi problémák

Az anyagi problémáimat mindig önsanyargatással oldottam meg. A pénzhez a magány, elhidegülés és kemény munka kötődött az életemben. Hiszen a pénzért meg kell dolgozni és aki nem dolgozik ne is egyék. Ismerős, ugye? Nem voltam barátságban a pénzzel, féltem ha beengedem elveszítem azt aki szeret, hiszen pénz és szerető család nem fér meg egymás mellett.

Aztán elkezdtünk barátkozni. Nem mint ellenségre hanem mint eszközre tekintettem, amelyre szükségem van ahhoz, hogy kibontakozhassak. Hívtam, szeretettel és jött. És amikor újra ragaszkodóvá váltam és féltem eltűnt. Játszottunk. Tanított. Önmagam szeretetére, hogy értékeljem az időmet, energiámat amit a munkába ölök, akkor is, ha ezt mások nem teszik. Ma már barátként van velem, jön ha tudja, dolga van és nem kell kizsigerelni magam érte. Mert nem erről szól! A pénz tanító, addig amíg szükségünk van rá marad és sanyargat amíg másképp nem döntünk. Nőiség blokkjaim oldása sokat segített hogy megtaláljam a hangot a bőséggel, annak megengedésével. Te hogy vagy a pénzzel? Utált, muszáj eszköz az élethez? Megengeded hogy gazdag légy? A NEF kíváló lehetőség nőiség blokkjaid oldására miközben teremtésedre, célodra fókuszálva gyűjtöd össze erőidet!

Jelentkezz be egyéni tanácsadásra

Kategória: Kineziológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*