Fényt teremtek az életemben!

Ha a csillagokra emeljük tekintetünket láthatjuk, hogy az idei Advent mély belső munkára ad teret. A spirál amit egész évben járunk, tekintve nőiségünk útját vagy egyszerűen életutunkat most kicsit átnemesül, felfénylik. Átgondolva az elmúlt év találkozásait, tapasztalásait lépünk most egyre feljebb a belső világosság és a kozmikus fény felé. A teremtő Szaturnusz-Neptunusz kvadrát mint fényszög támogatja most belső tisztulási folyamatainkat, amelyből saját teremtő erőnk által meghívott jövőnk nyílik, hiszen teremtőek vagyunk annak legnemesebb értelmében.
Fényt hozni jöttünk Földre, világosságot a sötétségbe, melegséget és szeretetet a hidegbe.

A következő felkészülési időszak, saját fényességünk megtalálásáról és annak kiterjesztéséről szól. Tedd hát félre a hangoskodást, zűrös bevásárlásokat és kapcsolódj önnön magad tiszta fényével. Érdemes a spirált akár a fizikaiban is megjelenítve, azt bejárni családi meghitt terekben és gyertya lángját mint lámpást vinni és megosztani Mindenkivel! Szimbolikus értelemben belső csodáink és szívünk szeretetének kinyílásával viszünk fényt életünkbe és ezáltal másokéba is. Igazi, szívből született találkozások és kapcsolódások születhetnek most benned és külső tereidben.

Most szembe tudsz nézni mindazzal, ami elengedésre érett, belső sötétségeddel, félelmeiddel, hiányosságaiddal. Mert kezedben és szívedben ott a megoldás: a Fény! Világítsd hát át magad belülről, szeresd egybe a széttörtet, melegítsd át a megfagyottat és öleld magadba mindazt amit találsz. Mert ez az első lépése a benned megindult változásnak. Nem leváltani és kicserélni kell, hanem felfényesíteni, integrálni azt, amit talász. Elfogadással, szeretettel lenni Önmagad és embertársaid iránt. Így érkezhet meg a Fény életedbe. Így tudsz majd ragyogni és fényeddel utat mutatni, melegíteni, körülölelni. Áldott Adventi időszak köszönt ránk. Járd a spirált, kapcsolódj és ismerd fel belső lámpásaidat!

Kategória: Ünnepeink | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*