Tanácsadás személyre szabottan

Tanácsot adni nagy felelősség. Éppen ezért, mi TEK tanácsadók sem arra törekszünk, hogy saját bevált módszereinket vagy megoldási mintánkat ráerőltessük klienseinkre.

De akkor mégis hogy történik a tanácsadás?

A kineziológia által használt izomtesztelést használjuk az információszerzésre. Az izmokban sejtszinten tárolt jelen életbeli, genetikai, vagy epigenetikai mintázatokat tárunk fel, amelyek egymásra épülve hozták létre a jelenlegi élethelyzetet, problémát. Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a TEK tanácsadó finom nyomást gyakorol a kliens karjára, miközben hangosan kérdez illetve kijelentésekre vizsgálja az izom válaszát.

Amikor izomteszteléssel eljutunk a probléma gyökeréhez, felszínre kerülnek a mélyen rejlő okok. A megfelelő korrekciók alkalmazása után megváltozik a múltban történt eseményhez fűződő érzés és az egységélményt felidézve tudjuk a belső erőforrásokat aktiválni, újra tudatosítani, hogy új választásaid szerint élhess.

Minden belőled indul, és hozzád vezet vissza. Így lesz minden tanácsadás egyénre és alkalomra szabott izgalmas kaland. Vágj bele Te is az utazásba!

Kategória: Kineziológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*