Ringatás – Az érintés varázsa

Az érintésben hihetetlen erő lakozik. Így kapcsolódunk egymással és ahogy érintjük a másikat vagy érintenek ezernyi érzés,emlék aktiválódik bennünk, általunk.

Andinál ringatás közben egy szeretteljes környezetben adhatod át magad a lazulásnak és a pihenésnek. Személyes tapasztalataim alapján írom, hogy minden ringatás más és más. Mással érkezel, a kimondatlan vagy megfogalmazott probléma oldása is más ütemben történik, a felszabadult, könnyed érzés azonban mindig jelen van! Olyan mintha újjászületnél, tele energiával és nyugalommal indulsz tőle útnak.

A természetes, gyengéd érintése, a ringó mozgás és a valódi figyelem, amelyet ad, olyan teret hozott létre, amelybe biztonságosan beleengedhettem magam. Bár az elején még a gondolataim elragadtak, a megoldandó problémák, helyzetek töltötték meg a gondolataimat, később magával ragadott a ringatás ritmusa, ahogy mintha sejtszintről oldaná ki a feszültséget, kimondatlan félelmeket, vágyakat. Testem táncolt és lelkem megpihent. Engedtem, hogy érintsenek és engedtem hogy testem egésze úgy mozduljon, ahogy neki jólesik. Átadtam a vezetést, az irányítást, teljes ősbizalommal voltam jelen minden pillanatban. A rendszeres ringatás hatására kiegyensúlyozottabbá váltam, sokkal könnyedebben fel tudtam venni a kapcsolatot testemmel, igényével. Ahogy a ringatás és annak ritmusa elragadott és megmutatott egy rég elfeledett biztonságot adó meleg közeget, az élet rezgését, változott az érzelmeimhez való viszonyulásom. Minden sokkal gyorsabban feljött a felszínre és oldódott!

Mindenkinek szívből ajánlom ezt a csodát! Merjetek kapcsolódni, átadni magatokat az adni és kapni felemelő érzésének!

Andit itt éritek el:
Kárpáti Andrea
akarpati@azerintesvarazsa.hu
www.azerintesvarazsa.hu
+36 20 9478878

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*