Ültess át

Ültetés az iskolapadokba, ültetés a kertben anyaföldbe, ültetés a teraszon kaspókba. Ültetünk, meghatározzuk a helyét, helyzetét annak, amit épp ültetünk. Eltesszük, elássuk és a következő szakaszban éberen figyelünk jól érzi-e magát. Megfelelőek-e számára a fényviszonyok, az időjárás, szereti-e és tud-e abban növekedni. Átültetünk, rendezkedünk, ha kell új helyet keresünk. Tanárok diákjaiknak, van aki növényeinek, és van aki céljait rendezgeti így a mindennapok során.

Figyelmes vagy-e legalább ennyire saját érzeteidre? Hogyan érzed magad pont ott, ahol most vagy? Tudsz érdemben fejlődni, előrelépni? Ahogy a regényekből ismerhetjük: mindig van személyiségfejlődés az ember életútján. A kérdés csak az, milyen irányú és vajon kielégítő-e önmagad számára?

Ha tudod, hogy milyen típus vagy – északi, az eseményekkel sodródó vagy inkább vezető típus, felelősséget szívesen vállaló – könnyedén tudsz dönteni, hogy merre tovább. Keresd a lehetőségeket és ha kell ültetsd át magad új helyezetekbe, amelyek kihívást hoznak, mert élni és fejlődni sosincs túl késő!

Ha segítségre van szükséged, hogy lehámozd magadról a régi földeket, erősen fojtogató gyökérmaradványokat, akkor keress meg bizalommal!

Kérj egy időpontot

Jelentkezz be online, vagy hívj bizalommal a +36 30 480-3997 telefonszámon.

Kategória: Kineziológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*