Női körben

Női körben, egymás kezét fogva születnek a legnagyszerűbb gondolatok. Ott eltűnnek a félelmek, a bizonytalan érzetek, a megfelelési kényszer visszahúzó ereje, hiszen ott önmagam lehetek. Nem ismernek és mégis mindent tudnak rólam, hiszen együtt dobban a szívünk, együtt lélegzünk és fogva egymás kezét érezzük a másik minden rezdülését. Együtt vagyunk. Ismeretlenül, mégis látva a másikban mindazt, akivé válhat vagy válni szeretne. A szeretet szemével nézünk a másikra, nincsenek elvárások, kimondatlan érzések, elfelejtett találkozások. A jelenben vagyunk. Csak arra fókuszálunk ami megadatott, az együttben: a szeretetre, melegségre, bizalomra, biztonságra, feltétel nélküli elfogadásra, a légzésünk ritmusára. Így dobban a szívünk, nekünk nőknek az egész világon. Így szőjük együtt a nőiség szerteágazó szőttesét, aranyló szálakkal, színekkel beleadva egyéni szinteken mindazt amit a nőiség jelent. Mi Nők Egyek vagyunk tereken és időn át.

A Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció alatt női közösségként elevenítjük fel a női kincsestárak legősibb bölcsességeit. Dinamikus mozgásforma alatt építjük kapcsolatunkat a bennünk élő leánnyal, gyermeki énünkkel. Kapcsolódunk szívünkkel, megosztjuk vágyainkat, álmainkat és együtt dolgozunk női célbehívó gyakorlattal saját és kollektív céljainkon. Tápláljuk, növeljük a bennünk élő nő erejét, önszeretetében pihenünk meg egy hosszú nap után. Bölcsességünk megosztjuk egymással, ahogy sikereinket és félelmeinket is. Így vagyunk együtt, nőként.

Légy te is kreatív, nőiségét élni tudó, élvezni tudó Nő! Ezernyi lehetőség vár Reád a világban, merj kapcsolódni és hinni szívbéli vágyaidban.

Várlak női közösségeinkbe, NEF AMM tanfolyamokra Miskolcon és Budapesten egyaránt!

Kategória: NEF | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*