Tanító és tanítvány vagyok

„Amint Fent, úgy Lent, Amint Kint, úgy Bent” törvényén alapul az életünk.

Azzal találkozunk, ami bennünk is aktív, ami bennünk is működik. A vonzás törvényének fényében olyan élethelyzeteket, embereket hívok be az életembe, melyek segítenek a fejlődésben, egyszerűen azért mert vannak. Mert lehetőséget adnak arra, hogy kintről tekintsek befelé. Kint felismerve a másikban a hibát, és látva a lehetőségeit tudok önmagam felé tekintve rájönni az összefüggésekre, melyből a megértés, cél és akció következik. A körülöttünk keringő testek, legyenek emberek, bolygók vagy más égitestet rávilágítanak a belső folyamatokra, melyek lehetséges hogy még a mélyben zajlanak.

Így lehet, hogy bár a felszínen nem mozdul semmi, de a mélyben örvénylő érzelmeid a külvilágban nyilvánulnak meg először. Érzelmes, túlfűtött, tüzes vagy éppen háborgó, haragos, mély bűntudatban tépelődő emberek kerülhetnek a közeledbe megmutatva mi az, ami benned fortyog és kitörni készül. Valószínüleg nem tudsz ezekkel az emberekkel akkor ott kapcsolódni, hiszen éppen elnyomni szeretnéd mindazt, amit képviselnek, éreznek, sőt kinyílvanítanak. De ezek a TE érzéseid és egyszer utat hívnak maguknak és megmutatkoznak előtted is.

Az érzelmek kezelése, megengedése, kimutatása tanulható, elsajátítható és a mindennapokban könnyedén kezelhető. Mindig figyelj a belső hangra, az érzelmeid tengerére, a benned induló vihar előtti csendre. Amikor szembe találkozol saját mély lelked érzéseivel a kintben, adj hálát, hogy megmutatták milyen ereje van a feltétel nélküli szeretetnek, melyet ha megadsz magadnak, nem kell többet lenyelni azt, amit gondolsz, elengedheted a gyomorgörcsöt. Nem kell senkinek megfelelned, úgy vagy jó, ahogy vagy és az érzelmeid tesznek igazán szerethetővé.

Élj, érezz, szeress! A többi kialakul, hiszen ahogy fent, úgy lent.

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*