Tündöklő égi szépség

Ezernyi arcunk van, nekünk nőknek. Anyatigrisként védelmezünk, ha szeretteinket veszély fenyegeti. Királynőként suhanunk át a városon, megajándékozva magunkat egy pár cipővel, mely szépségünket kiemeli. Amazonként védelmezzük határainkat, ha úgy szólnak hozzánk, hogy veszélyt észlelünk. Szerelmes nőként ölelünk, tápláló nőként látjuk el a családot. Élethelyzetek, szerepek változnak, de a bennünk élő melegség, szív minden cselekedetünkben ott van.

Különböző nők, a világ ezernyi pontján ugyanazt az utat járják be, ugyanúgy éreznek, szeretnek, táplálnak és növelnek. Ezernyi minőségét lehozva és megmutatva a Hold fázisainak, mely változó, könnyedén áramló. Teli holdkor teljes pompájában ragyog, a szemet odavonzza, kicsit elmerülhetsz lágy fényében, megtartó erejében. Aktív időszakunk csúcspontja ez, amikor minden egész, megérkezett, felépítkeztünk, elértük célunkat. Begyűjtöttünk minden szépet, jót, mely segíti növekedésünket.

A Hold erői lassan apadnak, ahogy a nő is visszavonul, megpihen, megünnepli munkájának gyümölcsét. Leltárokat készít, kitakarít, elenged, készül az új napra, az új célra elcsendesedve. Tétlenségéből nyíló termékenység a gyümölcse aktív időszakának. Elvonulva a világ elől, este önmagának szán nehány percet, majd átadja magát a sötétségnek, mikor a Hold fénye már nem ragyog.

Új Holddal, új nappal merítkezik az erejéből és építkezik újra, lentről felfelé létrehozva álmai valóságát. Kinyílása több fázisban történik, mindig éppen annyira bontja ki szirmait, hogy azok még titokzatosan maradhassanak isteni pompájukban. Minden nappal jobban látszik terve, lassan lekerülnek a fátylak, megtartó oszlopok és teljesen pompájában ragyog az égen, a földön a Nő.

Vannak időszakok, amikor úgy érzed talán nem ragyogsz, de talán nincs is létjogosultságod és terved földi életedben. Ilyenkor sose feledd a fényt, melyet magadban hordozol, mint égi lámpás. Pihenj meg, töltekezz, gyűjts erőt a kinyílásra, növekedéshez és ha eljön az ideje mutasd meg kincseidet újra és újra a világnak!

November 19-én fényeinket, örömeinket egybetéve indulunk mint közösség a NőVériség útján. Csatlakozz hozzánk és járd be a szakrális női teljesség útját velünk. Női ErőForrásaid kinyílásra várnak! Aktiváld őket.

Hold Anya tréning jelentkezés

Jelentkezz be online, vagy hívj bizalommal a +36 30 480-3997 telefonszámon.

Kategória: NEF | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*