Sejtmemória – avagy Te mire emlékszel?

Mert miként az agy nem azonos az elmével, a lélek sem azonos elemi jelenségeivel. A teljesség, az ember minden sejtjében nyugvó információ. Kendal biológus és pszichoterapeuta Nobel-díjat kapott a sejtmemória felfedezéséért. Az endorfin receptorok felfedezője, Candace Pert pedig felderítette a “pszichoszomatikus hálózatot” – ez az un. test-elme koncepció. E szerint a testünk minden sejtje részt vesz az úgynevezett érzelemmolekulák fogadásában. Ezek fogadják be az egyes érzelmi-indulati állapotokra jellemző hormonkoktélokat, hogy a befogadást követően elönthessen bennünket egy-egy érzés vagy indulat.
Bagdy Emőke: Utak önmagunkhoz

Vajon felmerült-e benned valaha a kérdés, hogy hogyan születnek vágyaid valami jobb, magasztosabb iránt? Honnan érkezik az a szilárd meggyőződés, hogy van annál jobb, mint ami van. A válasz a sejtszintű információkban van. Miként a teljesség is minden egyes sejtedben létező információ, így az igény az Egység megélésére, mely ily módon a szellem, a lélek és a test egysége, magadban hordozott vágy és valóság.

Ha azt mondom harmónia, tudjuk mindketten mire gondolok. Talán nem is ésszel megfogható módon, hanem a szíveddel, lelkeddel érzed, hogy Ez Az! Nem kell, hogy megtanítson bárki a teljességre, harmóniára, mert az benned már megvan! Egyszerűen emlékezned, kapcsolódnod kell a magadban hordozott sejt szintű információkkal, miszerint a teljesség valóság, megélhető fizikai állapot.

A sejteidben tárolt érzelmek együttese, a tapasztalt félelmek, gátlások talán még visszahúznak azon az úton, amely szíved útja és választása. Feltérképezve választott tapasztalásaid és azok összefonódó élet szőttesét kellő önismerettel, önszeretettel tudsz lépni és aktiválni a Csodát, melyet hordozol és átadni jöttél a Földön.

Az úton sosem vagy egyedül. Sokan járjuk és emlékezünk régi bölcsességekre, emberségre, szeretetre és kapcsolódásokból nyíló szív üzenetekre.

Szívesen leszek kísérőd az út egy szakaszán, a szív szeretetével és igaz látásával. Írd meg, miben segíthetlek.

Kategória: Kineziológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*