Anyaméh Áldás Magyarországon

Az Everness Tudatosság Fesztiválon Nina Drecq, hivatalos Holdanya és a Magyar Anyaméh Áldás koordinátorának vezetésével Nő-Véri Körökben éltük át a NőVériség, összekapcsolódás erejét. A Magyar Anyaméh Áldás közösség hivatalos segítőjeként és avatott Holdanyaként óriási megtiszteltetés volt a szertartásokon való részvétel, az igazi szívbéli kapcsolódások megélése.

Ki a Moon Mother?

A Holdanyák azon nők, akik személyesen vesznek részt és válnak beavatottá a Miranda Gray által tartott Anyaméh Áldás tréningen. Ez teszi őket képessé arra, hogy magas rezgésszinten adják tovább az átalakító és össszehangoló Méh Áldást és Méh Gyógyítást.

Mi a Womb Blessing, azaz Nemzetközi Anyaméh Áldás – Női Energia Felébresztés?

A Nemzetközi Anyaméh Áldás egy ingyenes, évente ötszöri, Anyaméh Áldás energia küldés, a Miranda Gray által fókuszált meditációs gyakorlaton keresztül. A Nemzetközi Anyaméh Áldás során a nők energetikailag összekapcsolódnak a világ minden részéről, ezáltal így közösen gyönyörű gyógyítást és felébredést hozva a közös mintákra. A Nemzetközi Anyaméh Áldás az Anyaméh Áldás energiát szétárasztja a világban azáltal, hogy minden nő részt vesz az energia továbbadásában, és a rezgések Földbe vezetésében.
Az Anyaméh Áldás egy Női Energia Felébresztés, ami segít visszatérnünk az eredeti szentségünkbe, felébresztve a testünket és a lelkünket, visszaállítva a női energiánkat.
Minden nő számára csodás élményt és tapasztalatot jelenthet a Nemzetközi Anyaméh Áldással való összehangolódás, a (bennünk rejlő) Női Energia Felébresztése.
A részvétel minden nő számára nyitott, az egyetlen feltétel, hogy az első menstruációja már meglegyen a jelentkezőnek.

A következő Nemzetközi Anyaméh Áldás időpontja: 2018.01.31.

Olvass többet itt: https://www.kineziologiabudapest.hu/anyameh-aldas/  és a FB oldalon https://www.facebook.com/anyameh.aldas/?ref=bookmarks

Csatlakozz Te is a Női Körhöz!

Kategória: Női Erő Ébresztés | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*