Mit tud az, aki “tud”?

Elsősorban változni és változtatni tud. A ránk maradt szövegek helyzetei szerint sem élet, sem halál esélye em töltötte el olyan rettegő izgalommal őseinket, mint az átváltozás, az alakváltás lehetősége. A metamorfózis persze nem csak a magyar néphit alakjaira jellemző persze. Aki születik, hát születik. S aki megszületik, az biztosan meghal. De átváltozni nem biztos, hogy képes.

A keleti kultúrák az állandóság és a változás gyönyörű egyensúlyára koncentrálnak. Európai kultúránkban ez a gondolat nincs köznapi használatra kidolgozva, de központi helyen áll benne az a nézet, hogy csak a szenvedések tanítják meg az embert arra, amit tudni érdemes.

Kérdésem csupán annyi hozzád: Te tudsz? Tudsz változni, használni minden minőséged annak megfelelő helyén és idején?

Aktívan él bennem minden emlék, minden ÉN az emlékezet mezsgyéjén. Ahogy változtam és váltottam helyzetet, képet, nézőpontot, ruhát, barátot, könyveket…

Változtam már házi sárkányból szelíd báránnyá.. Remegő hangú felelőből, szép hangú előadóvá.. De amit a legjobban szeretek: A bennem élő személyiségeim váltani. Hiszen él bennem kíváncsi, aktív, szeleburdi gyermeki én, aki kacag és nevet és bizalommal adja tovább az öröm forrását.. Ugyanígy vagyok vágyakkal teli, tűzzel bánni tudó, szenvedélyes nő.. Gondoskodó anya, aki meghallgat, megvigasztal és figyel Rád. Bennem él a bölcs asszony is, aki egyetlen mondatával lavinákat mozgat és engedi hogy mellette tapasztalj… Egyik sem rossz és egyik sem jobb mint a másik.
Vannak és ha engeded akkor benned és általad nyílnak ki. Mert ha tudsz, igazán, akkor képes vagy váltani.

Gyere és szenvedés misztériumok helyett válts velem szemléletet és nézz magadra mint örökké megújulni, változni tudó forrás. Mindezt mozgással kísérve tapasztalhatod meg augusztusban és októberben induló tanfolyamokon.

Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció 4+12 alkalmas tanfolyam az országban több helyszínen!

Kategória: NEF | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*