DNS-ben kódolt örökségünk

DNS-ünkben minden ősünk emléke el van raktározva. Hatalmas tudást rejtenek magukban és felismerhető örökséget hagynak maguk után. Amikor genetikai ősünk nagyon sok negatív hiedelmet raktároz el DNS-ében, akkor az a család valamelyik tagjában koncentrálódik és megjelenik életében is. A tudósok szerint DNS-ünk 80%-a szemét. Ebben az ismeretlen 80%-ban azonban ott van az erő, a tudás is. Számos örökölt tulajdonsággal tisztában vagyunk és még mindig vár néhány ránk, melyet készség szinten jó lenne magunkénak tudni.

Mindannyian DNS kóddal érkezünk ide a földre, ám ez a kód nem mondja meg teljesen mik és kik vagyunk. Ez az összes ősünk tapasztalatának eredménye, kik mindannyian túlélők voltak. Talán vezetők, talán követők. Forradalmárok, éhezők, gyógyítók. Ezernyi tapasztalat révén levonták saját következtetésüket a világról, hogy védjék életüket ezt adták tovább. Talán megtanulták, hogy szeretni fáj és bezárták a szívüket a fájdalom elöl menekülve. Lehetséges, hogy volt aki a szeretetet látta az egyetlen megoldásnak. Rengeteg személyiség, történet, krónika van a családunkban, mely nagyban befolyásolja jelenlétünket, megoldásainkat de még a problémáinkat is. Mindaz, ami nem tetszik bennük, bennünk van. Mindaz, ami túlélővé tette őket, a mi erőnk, tudásunk, melyet nem szabad eltolni azért, mert látni véljük hiányosságukat, félelmeiket melyek hitrendszerként tornyosulnak az életükben. A Föld őrzi a sok érzést, ki nem mondott szót, félelmet. A Theta Healing célja, hogy a hitmunka során felszabadítsuk őseinket, és ezáltal családi generációs vonalunkat a negatív érzések, tapasztalások sokaságától. A múlt erőit magunkhoz véve továbbléphetünk, fejlődésünkkel segítve a következő generáció életét.

Felfedezted már, hogy úgy viselkedsz néhány helyzetben mint édesanyád, édesapád? Vannak tulajdonságaik, melyeket szeretnél megerősíteni magadban, átvenni tőlük generációs örökségként? Írd össze mennyi mindent köszönhetsz nekik és engedd gyógyulni a köztetek lévő kapcsot.

Ha úgy érzed elakadtál a képességek magadhoz vételében és szívedben sok az aggodalom, keress bizalommal.

Kérj egy időpontot

Jelentkezz be online, vagy hívj bizalommal a +36 30 480-3997 telefonszámon.

Kategória: Epigenetika | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*