Anyaméh Gyógyítás – Anya minőség

Az Anyaméh Gyógyítás folyamatában, ahogy a női életút során is a Leányt követő minőség az Anya, avagy életét uralni képes királynő.

ANYA energiák időszaka

Archetípus elnevezések: Anya/Földanya/Természet istennője/Királynő/Ragyogó anya
Évszak: nyár
Holdciklus: telihold
Mottója: „Én érzek.”
Női ciklus fázisa: az ovuláció időszaka, 28 napos ciklusnál ez a fázis általában a 14-20. napok közé esik
Mit érezhetnek a nők ebben a szakaszban?
Az ANYA energiájában vagyunk. A fókusz a bőségen van. Ez a teljesség időszaka. Finomabbak energiák jellemzik a hölgyeket.
Optimisták, magabiztosak, ráadásul a ciklus első fázisát jellemző ego is „eltűnik”. Az érzelmek domináns szerephez jutnak. A nők ilyenkor több figyelmet fordítanak magukra, és szívesen törődnek másokkal is. Jobban meg tudják érteni a másikat, könnyebben meghallanak másokat. Empatikusabb és türelmesebbek. Szívesen főznek, játszanak a gyerekekkel.
A női kreativitás ebben az időszakban praktikus jellegű. Szeretnek főzni, dekorálni, barkácsolni.
Vannak nők, akik számára ez az időszak nagyobb nehézséget jelent. Például azok számára, akiknek problémás az édesanyjukkal való kapcsolatuk, vagy az üzleti életben kell érvényesülniük, kihívást jelenthet az ANYA típusú, tápláló energiákhoz való kapcsolódás.

TIPPEK NŐKNEK
Szánjanak több időt a családra, a barátokra, a partnerükre, a gyermekeikre.
Ez a legjobb időszak a köszönetnyilvánításra. Fejezzék ki hálájukat, mondjanak köszönetet másoknak (írhatnak email-t, sms-t).
Szerezzenek meglepetést másoknak.
Szervezzenek családi, baráti találkozókat.
Készítsenek különleges ételt a családnak. Ha vannak gyerekek, érdemes velük együtt sütni-főzni.
Nina tippje: Főzzenek sokat ebben az időszakban, és fagyasszák le az ételeket. Így a ciklus azon időszakaiban is lesz mit enni, ha semmi kedvük nem lesz a házimunkához. 🙂
Kössenek, varrjanak, dekoráljanak…
Szánjanak több időt a partnerükkel való beszélgetésre. Az érintés fontos, amit ebben az időszakban érdemes sokat gyakorolni.

TIPPEK FÉRFIAKNAK – avagy mit csinálhatnak ilyenkor a férfiak?
Javasoljanak társas tevékenységeket.
Érdemes ilyenkor a közös célokon dolgozni.
Ez az időszak kifejezetten kedvező arra, hogy megosszák érzéseiket, elmondják, mire vágynak. (Ekkor a nő is meg fogja hallani, amit a férfi mond.) Szavaiknak legyen érzelmi töltete, és érdemes önzetlen érvekkel előhozakodni.

Olvass tovább a Varázslőnő minőségről!

Az Anyaméh Gyógyítás célja ezeket a minőségeket harmóniába rendezni, visszakapcsolni a Nőt oda, ahonnan jött: az Istennői minőségébe.

Kategória: Női Erő Ébresztés | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*