Ciklikus NŐ

Menstruációs ciklusunk

Lassan 5 éve vezetem a ciklusomat és egyre jobban érzem és értem mi történik bennem. Amikor elkezdtem figyelni a ciklusom, sokszor fejfájással és PMS fájdalmakkal készültem életem elvonuló napjaira. Utáltam ezeket a napokat. Mostmár tudom, hogy az, amit PMS-ként ismerünk az egy JEL, jelzése a testemnek, hogy valami kibillent az egyensúlyből. Rájöttem, hogy erős összefüggés van e megélések és aközött hogy milyen családból származunk, milyenek erősek a gyökereink és memnyire követjük szívünk választását. PMS egyik eredménye lehet annak, hogy másokat magad elé helyezve megfosztod önmagad az életszerelemtől.

Amikor elkezdtem megfigyelni, figyelmes lettem azokra az ismétlődő mintákra, érzésekre, eseményekre, amelyek gyermekkorom emlékképeiként tértek vissza újra és újra. Ezek a gondolatok sokszor a tanáraimtól, a médiából vagy rokonoktól hallott megjegyzések éles emlékképei voltak. Nem tudtam mi az enyém mindebből, nem tudtam megkülönböztetni a másik által mondott véleményt attól, amit én gondoltam magamról.

Hogy mi segített ahhoz, hogy ma azt mondhassam, a ciklusom egyedi és megismételhetetlen? Egyszerű, napi praktika. Elkezdtem szeretni magam. A méhemmel való napi gyakorlatok, kapcsolódás, engedve hogy mindaz, ami érzésként bennem van, rajtam átfolyva napvilágra kerüljön és megkapja a kellő figyelmet önmagamtól. Nos ez változtatta meg a menstruációs ciklusom.

Tulajdonképpen mostmár szeretem a vérzésem előtti napok merengő felkészítését. Miért? Mert mostmár megérkeztem egy sokkal nagyobb testtudatosságba és képes vagyok a testemmel együtt lélegezni. Elkezdtem szeretni a ciklusom, a vérem. Minden pillanatát élvezem, hiszen tudom ezáltal vagyok termékeny, bőséget hozó nő.

A menstruációs időszak egy varázslatos idő, amit nem szabadna a gyötrelmes, borzasztó szavakkal elfedni. A vérzés ideje lehetőség a belső béke útjának megtalálására. Ha megtanulod, hogyan lásd a szépséget ciklusod minden fázisában, megváltozhat a kapcsolatod és így részese lehetsz mindannak az ajándéknak, melyet a nőiség hordoz magában.

Légy részese a csodának!

Jelentkezz be online az induló NEF tanfolyamokra vagy hívj bizalommal a +36 30 480-3997 telefonszámon.

Kategória: Női Erő Ébresztés | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*