Anyaméh Gyógyítás – Menopauza idején

A nők menstruációs ciklusa nem feltétlenül egyezik meg a holdfázisokkal. Azok, akiknek már nincs menzeszük, vagy szabálytalan a havi vérzésük, még mindig ciklikusan működnek, és a holdfázisok változásának követésével kapcsolódhatnak ez egyes energiákhoz. (Egyetlen gyakorlat napi végzésével táplálhatják a négy archetípust magukban.)

A menopauza szakaszában lévő hölgyek helyzetét a lámpa metaforával lehetne a legjobban szemléltetni. Ha a négy archetípus a lámpabúrát alkotja, akkor a villanykörte/a fehér fény testesíti meg a menopauza szakaszában lévő hölgyeket. A fehér fényben mind a négy archetípus egyszerre jelenik meg és kerül felismerésre.

Ha a nők életük során nem ad(hat)tak elég figyelmet valamelyik archetípusnak (“személyiségüknek”), akkor a következő esetek fordulhatnak elő ebben az időszakban:
Azoknak a nőknek, akik korábban nem adtak elég figyelmet a bennük élő VARÁZSLÓNŐNEK, előfordulhat, hogy fiatalabb párjuk lesz ebben az életperiódusban.
Ha nem törődtek eleget a HAJADON energiáikkal, új tanulmányokba kezdhetnek.
Ha az ANYA energia nem kapott elég figyelmet (pl. üzletasszonyok esetében) korábban, karitatív tevékenységekbe kezdhetnek.
Ha a BANYA energia hiányzott az életükből, könnyen előfordulhat, hogy egy indiai kolostorba vonulnak majd vissza… 🙂

TIPPEK MENOPAUZA SZAKASZÁBAN LÉVŐ NŐKNEK – avagy mit tehetnek a hölgyeknek ebben a szakaszban?
A legjobb, ha minden archetípus/energia szerinti tevékenységet végeznek.
A holdciklusokat követve végezzék az adott holdfázis szerinti tevékenységeket.

Az előadás lényeges mondanivalója az volt, hogy a nők harmóniában is élhetnek a havi ciklusukkal. Ha elfogadják, hogy ciklikusan működnek, megismerik annak természetét, továbbá igyekeznek az egyes archetípus energiáknak (ciklus fázisoknak) megfelelő tevékenységeket végezni és örülnek minden periódus ajándékának, saját maguk és környezetük számára is sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet teremthetnek.

A Nemzetközi Anyaméh Áldás (Worldwide Womb Blessing) mozgalmát és hazai közösségét szervező Nina Drecq (a kezdeményezés hivatalos koordinátora), a közeljövőben Magyarországon is elérhető lesz. Női köröket szervez, előadásokat tart, illetve női, férfi és páros áldásokat is végez, gyógyít.

HAMAROSAN VÁRHATÓ! Workshop-ok a 4 különböző archetípusról. További információk elérhetőek a kezdeményezés magyar nyelvű facebook oldalán: https://www.facebook.com/wombblessinghungary/events

Kategória: Női Erő Ébresztés | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*