Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Brain Gym Iskolásoknak

A tanulási képesség kialakítása és fejlesztése az alsó tagozaton alapvető feladat. Különös figyelmet kell erre fordítani hátránykompenzálás és felzárkóztatás esetén, mely sok esetben csak a tanítási órán való differenciált fejlesztéssel érhető el. Szerencsésen kiegészíti az órai fejlesztést, a Brain Gym, azaz Agytorna mint egyéni vagy csoportos foglalkozás, amely lehetőséget ad arra, hogy kiscsoportokban foglalkozhassunk a tanulási nehézségekkel, a tanuláshoz való viszony közvetlen formálásával, jó szokások kialakításával és a tanuláshoz nélkülözhetetlen alapképességek intenzív fejlesztésével.

Sok gyermek életében gátolhatják a szellemi fejlődést, a tanulási teljesítményt a stressz, és a belső feszültségek, félelmek. Amikor nagyon erőlködik egy diák, hogy teljesítsen, kikapcsolódhat agyának az egészleges tanulást koordináló integrációs mechanizmusa. A két agyféltekét integráló gyakorlatok segítenek a diáknak és felnőttnek egyaránt, hogy ne próbálkozzon, hanem képes legyen mozdulni, cselekedni. 

Csoportos Észkerék kapcsoló Agytorna

Az Agytorna csoportos alkalmain évfolyamonként és részképességenként különböző feladatokat gyűjtök egybe, hiszen a fejlesztő órákat mindig az adott gyermekcsoportra állítom össze, s ez a tervezés igazi alkotói öröm számomra. A gyakorlatok, melyeket az órán begyakorlunk a gyermekek egyéni, differenciált fejlesztésében, a szabadidő hasznos eltöltésében is alkalmazhatóak, sőt a gyerekek lelkesen, szívesen végzik őket otthon is!

A komplex foglalkozások rendszerében minden foglalkozási ághoz kapcsolódva differenciált fejlesztési technikákat biztosítok, a sikeres mozgástanulást, gyakorlást és a képességfejlesztés lehetőségét. Célom a képesség-, készség- és mozgás játékos fejlesztése, változatos, sokrétű, tudatos alkalmazása.

Egyéni Észkerék kapcsoló Agytorna 

Az első alkalommal szeretettel várom a szülőket, a probléma megbeszélésére és a terápiás célok kitűzésére. Az első alkalom így 90 perces, hiszen azállapotfelmérést követően az oldás már kettőshelyzetben történik, csak magával a gyermekkel. Az egyéni alkalmak hossza körülbelül 60 perc, majd 15 perc konzultációs időre kell még számítani a szülőkkel, a gyermek által engedélyezett mértékben és természetesen a jogi kötelezettségek betartásával. Általában napi néhány perces feladatot kapnak a gyermekek, amiket a következő találkozásig kell otthon végezniük. A gyakorlatok rendszeres otthoni gyakorlása elengedhetetlen a látványos és gyors fejlődéshez.

Az Észkerék kapcsoló Agytorna olyan játéklehetőség, melynek során a gyermek észrevétlenül fejlődik.

Jelentkezés

Egyéni bejelentkezés lehetséges személyesen, az info@azeletmintolyan.hu email címen, a +3630 480-3997-es telefonszámon és az alábbi form kitöltésével. 

Csoportos Észkerék kapcsoló Agytorna 

Csoportos óráim Budapesten és Miskolcon --> Észkerék kapcsoló