Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Gyógyítsd meg méhedet! 

Mentsd meg Méhedet és éld meg nőiséged annak természetes erejében. Lényegtelen, hogy van-e méhed vagy éled-e még a menstruáció adta ciklust, esetleg éppen méh problémákkal küzdesz. Ismerned kell a méhed energetikai felépítését, működését, saját dallamát. Nem csak életet ad, hanem ez az a hely, ahol céljaid megfogannak, vágyaid valósággá érnek. TE vagy a kulcs az egészségedhez!

Korunk legaktuálisabb női betegségei mind a női szerveket érinti. A nő gyógyulása mindig belső erőből, szívének vágyából fakadó munka. Minden külső terápiás, segítő eszköz csupán kelyhet tartani, irányt mutatni tud, ahogy rálépsz a Méh Erők, Bölcsességek útjára. A segítő kérdéseivel, jelenlétével, nyugodt mosolyával ölel körbe, tudja minek van itt a helye és ideje, de a lépéseket, a felfedezéseket mind TE éled át! Te vagy az, aki méhedet átölelve elindulsz az Élet labirintusában, hogy megélve a felismeréseket, igazán elmélyülhess gyógyító asszonyként integráld a benned élő minőségeket.

Maga a betegség, fájdalom, blokk, probléma, ami a női szervek és a női lélek vonatkozásában felmerül és munkára hívja a nőt, kiválasztottá teszi és lehetőséget kínál arra, hogy megtanulja figyelmét önmagára fordítani, s engedje érzékennyé válni önmagát méhe jelzéseire és üzeneteire. A szervek ritmusa, működése a nagy egészben mind rólad mesél. Tanuld meg használni intuícióid, tiszta csatornává válva a Forrás és Föld között, megöntözve a világunkat.

Ideje, hogy felfedezd mekkora erő lakik benned, méhedben, méh-szíved dobbanásában és képes légy önállóan, egyedül, önmagad által annak mozgósítására és felhasználására. 

Ébreszd MÉH Tudatosságod, ébredj nőiségedből fakadó erőforrásaidra!

2019. október 8-án  programsorozatunk keretében 18:00-tól találkozhatsz velem a Harmónia Fészekben. Előadásom a Méhünk, az Élet kelyhe címet viseli, így szó lesz mindarról, amit nőként méhedről tudnod érdemes. 

Ezen alkalommal átélheted és kipróbálhatod a Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció alap gyakorlatformáját is, megtapasztalva annak áldásos hatását. 

Érdekelnek a Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció tanfolyam bővebb információi. Kérek bővebb tájékoztatást!

A levelek semmilyen elkötelezettséget nem jelentenek Számodra. Bővebb információt kapsz a tematikáról és a tanfolyam anyagáról. A levelek kérése nem kötelez a tanfolyamon való részvételre.

Írj emailben:info@azeletmintolyan.hu