Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Női ERőforrás aktiváló mozgás meditáció intenzív tanfolyam

Kezdő, intenzív tanfolyam indul! 

2022 nyarán

A Női Erőforrás Aktiváló kezdő tanfolyam anyagát az intenzív tanfolyam során 4 nap alatt sajátíthatod el. Az intenzív (!) együttlét során a NEF kezdő teljes gyakorlatsora mellett fontos szerepet kap a tudatos légzés gyakorlása, a test tudatosság építése, a tested átmozgatása, energiával való feltöltése. A 4 nap alatt bejárjuk a női teljesség útját, a fogantatástól a nagy anya időszakáig, így mozgás meditációban éljük meg és ápoljuk a szakrális nőiség útját. 

Rohanó világunkban egyre nehezebb hosszabb időre elvonulnunk, pedig órási ereje van az intenzív, belső munkának. Adj időt magadnak, mentsd meg méhedet, nőiséged és válj teremtővé az életedben. 

A gyakorlatok közben mind állandóság, mind folytonos változás, ritmus és szünet jellemző, de nincs izzasztó sorozatismételgetés, nincs teljesítménykényszer. Saját nőiségedre való hangolódás, a női ciklus szerinti gyakorlás, a lunáris, holdas, tápláló energiák felébresztése a női testben a célunk 4 napon át.

A női ciklus végtelen és állandó, mint az idő maga. A Nő az idő, az évszakok, az élet ritmusának őrzője. Teste az Óra, mely az egész világot mozgásba hozza. A Nőben rejlenek a születés, az élet, a szerelem, a halál misztikus titkai. A Nő az, aki magában hordozza és kézzelfoghatóvá teszi az Idő fogalmát. A Nő az, aki együtt él az Idővel, ciklikusan hullámzó kis és nagy köreivel, ahogy havi, év-körös és életkörös ciklusai haladnak. Anélkül, hogy ismernénk ciklusaink és ritmusaink csak ránk jellemző hullámait és köreit, keveset tudunk női működésünkről.

A 4 nap során másfél órás blokkokban dolgozunk együtt, melyet zömmel mozgásban is töltünk. Természetesen váltogatva az aktív mozgást, a pihenősebb légző gyakorlatokkal és relaxációs blokkokkal. Összességében tehát azoknak megy majd jobban az intenzív tanfolyam, akik állóképessége jobban bírja az intenzív gyakorlás folyamatát. Szabadban leszünk, friss levegőn, az elemeket behívva, azokkal együtt mozdulva.

Neked is ajánlom az intenzív tanfolyamot, ha

  • érezni akarod a testedet, testtudatoságod növelnéd
  • túl korai vagy kései a 18 hetes tanfolyam időpontja
  • 4 napra könnyebben ki tudsz lépni a mindennapi ritmusból
  • szereted az intenzív megéléseket
  • korábban már jártál NEF tanfolyamon, de újra szeretnéd élni, pontosítani a tanultakat
  • be akarod fejezni a korábban elkezdett tanfolyamod

Visszajelzések 2016 intenzív képzéseiről:

"Nem tudtam elképzelni, hogy egy két gyakorlattal, kéznyújtással, hajlongàssal, akàrcsak földön ülve ekkora energiákat lehet megmozgatni. Számomra ez a különlegessége, egyszerűnek látszó gyakorlatsor által nyert kézzel "fogható" energia, és a belső tiszaság, nyugalom, harmónia, egyensúly (és még sorolhatnàm) érzése." 

"A NEF intenzív tanfolyam számomra a 2016-os évem eddigi csúcspontja. Sőt az eddig elvégzett spirituálisabb jellegű tanfolyamok közül is a legtöbbet adó. Újra érzem, hogy NŐ vagyok és ezt szeretném az egész világnak megmutatni. Nekem a tisztulást jeleni. Érzem magamban, hogy egy olyan képességet adott a jó Isten és persze Te, Vivi a kezembe, amivel bárhol legyek a világban, mindig visszatalálok ÖnMagamhoz. Az egész gyakorlatsor, az elméletével együtt tényleg az életet jelenti, és részekre bontva is csodálatos érzést,támaszt,lelkibékét, irányt ad. Hálás vagyok, hogy részese vagyok ennek a körnek és kìvánom, hogy minnél jobban bővüljön és minnél többen legyünk akik ezeket a női minőségeket egyensúlyban tartjuk és egy szerethetőbb megértőbb fényesebb világot adjunk, éljünk."

Díj

  • 105.000 Ft/ 6 nap (2 online 4 személyes együttléttel)

Bónuszaink:

1. Női Teljesség meditáció hangfelvétele Pozsgai Nikolettától, NEF Mester Oktatótól

2. Női teljesség útja előadás, melyben a legfontosabb elméleti alapokat meg is ismered a női útról valamint a női energiarendszerről és az ezt szolgáló NEF rendszeréről, Pozsgai Nikolettától.

3. A teljes gyakorlatsor leírása

4. A teljes gyakorlatsor narrációs hangfelvételét

5. A gyakorlatsor megtanulása után a záró alkalommal készült mozgás meditációs hangfelvétel, mellyel a NEF gyakorlása közben nőiség meditációkat tudsz majd végezni.

AJÁNDÉK

 Pozsgai Nikoletta a NEF rendszerének szülőanyja Nőiség Ezerszirmú Rózsája című női teljesség útját bemutató könyve.

A tanfolyam után sem hagyunk magadra!

Az intenzív 4 nap után lehetőséged van a meghirdetett NEF Klubokon részt venni, ahol a már megtanult kezdő gyakorlatsort gyakoroljuk, színesítjük és töltődünk a csoport energiájában! Igény szerint tartunk gyakorló alkalmakat is, ahol kifejezetten a számodra nehezebb résszel foglalkozunk, ismétlünk. A cél, hogy létrejöjjön egy egymást támogatni tudó női közösség, ahol a tapasztalatokat meg tudjuk osztani, felmerülő kérdéseket meg tudjuk beszélni. Már az első alkalom után bekerül mindenki egy zárt facebook csoportba, ahol az oktatók és végzett csoportok várják a kérdéseket, tapasztalatokat és az új tagok érkezését.

Jelentkezés a tanfolyamra