Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

NŐI ERŐFORRÁS AKTIVÁLÓ MOZGÁS MEDITÁCIÓ kezdő tanfolyam

Normál ütemű kezdő tanfolyam indul Budapesten

 A 16 hetes a kezdő tanfolyam alatt a női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat fogom átadni, a gyakorlatokat betanítani. A tanfolyam alatt bejárjuk a női teljesség útját, a fogantatástól a nagy anya időszakáig, így mozgás meditációban éljük meg és ápoljuk a szakrális nőiség útját. A gyakorlatok egymásra épülnek, egymást kiegészítve, egymásból nyílóan érik el legteljesebb hatásukat. Hiányzás esetén a tapasztalok szerint 2-3 alkalom pótolható, ugyanakkor ajánlott hogy hétről hétre engedjük épülni, nyílni a gyakorlatokat.

Helyszín

Harmónia Fészek

Budapest: 1012 Budapest, Kuny Domonkos utca 9.

Részvételi díj

A 16 hetes kezdő tanfolyam (16×1,5 óra: 16 NEF alkalom) részvételi díja:

4 havi részletben fizetve 4 x 15 000Ft.

a tanfolyam díját egy összegben befizetve 60 000Ft helyett 55 000Ft (azaz 5 000Ft kedvezmény!) 

Bónuszaink:

1. Női Teljesség meditáció hangfelvétele Pozsgai Nikolettától, NEF Mester Oktatótól

2. Női teljesség útja előadás, melyben a legfontosabb elméleti alapokat meg is ismered a női útról valamint a női energiarendszerről és az ezt szolgáló NEF rendszeréről, Pozsgai Nikolettától.

3. A teljes gyakorlatsor leírása

4. A teljes gyakorlatsor narrációs hangfelvételét

5. A gyakorlatsor megtanulása után a záró alkalommal készült mozgás meditációs hangfelvétel, mellyel a NEF gyakorlása közben nőiség meditációkat tudsz majd végezni.

AJÁNDÉK

 Pozsgai Nikoletta a NEF rendszerének szülőanyja Nőiség Ezerszirmú Rózsája című női teljesség útját bemutató könyve.

A tanfolyam után sem hagyunk magadra!

16 hét után lehetőség van a meghirdetett NEF Klubokon való részvétel, ahol a már megtanult kezdő gyakorlatsort gyakoroljuk, színesítjük és töltődünk a csoport energiájában! Igény szerint tartunk gyakorló alkalmakat is, ahol kifejezetten a számodra nehezebb résszel foglalkozunk, ismétlünk. A cél, hogy létrejöjjön egy egymást támogatni tudó női közösség, ahol a tapasztalatokat meg tudjuk osztani, felmerülő kérdéseket meg tudjuk beszélni. Már az első alkalom után bekerül mindenki egy zárt facebook csoportba, ahol az oktatók és végzett csoportok várják a kérdéseket, tapasztalatokat és az új tagok érkezését.