Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

NŐI ERŐFORRÁS AKTIVÁLÓ MOZGÁS MEDITÁCIÓ kezdő tanfolyam

Normál ütemű kezdő tanfolyam indul Budapesten

 A 16 hetes a kezdő tanfolyam alatt a női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat fogom átadni, a gyakorlatokat betanítani. A tanfolyam alatt bejárjuk a női teljesség útját, a fogantatástól a nagy anya időszakáig, így mozgás meditációban éljük meg és ápoljuk a szakrális nőiség útját. A gyakorlatok egymásra épülnek, egymást kiegészítve, egymásból nyílóan érik el legteljesebb hatásukat. Hiányzás esetén a tapasztalok szerint 2-3 alkalom pótolható, ugyanakkor ajánlott hogy hétről hétre engedjük épülni, nyílni a gyakorlatokat.

Helyszín

Harmónia Fészek

Budapest: 1012 Budapest, Kuny Domonkos utca 9.

Részvételi díj

A 16 alkalmas kezdő tanfolyam (16×1,5 óra: 16 NEF alkalom) részvételi díja

  • 16 alkalmas kezdő tanfolyam havi bontásban 4*12.500 Ft.

Ajándékok a tanfolyamot végzőknek

  • Kiegészítő előadás felvételek a Női Energetikai rendszerről
  • Meditációs hangfelvétel a Női teljesség és szakrális nőiség témában, amely az utolsó órán, a csoporttal és csoportnak születik, így otthoni gyakorlásnál használható!

A tanfolyam után sem hagyunk magadra!

16 hét után lehetőség van a meghirdetett NEF Klubokon való részvétel, ahol a már megtanult kezdő gyakorlatsort gyakoroljuk, színesítjük és töltődünk a csoport energiájában! Igény szerint tartunk gyakorló alkalmakat is, ahol kifejezetten a számodra nehezebb résszel foglalkozunk, ismétlünk. A cél, hogy létrejöjjön egy egymást támogatni tudó női közösség, ahol a tapasztalatokat meg tudjuk osztani, felmerülő kérdéseket meg tudjuk beszélni. Már az első alkalom után bekerül mindenki egy zárt facebook csoportba, ahol az oktatók és végzett csoportok várják a kérdéseket, tapasztalatokat és az új tagok érkezését.