Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Női ErőForrás AMM tanfolyam alkalmainak felépítése

A NEF AMM tanfolyam órai a TPL (Total Physical Learning) elve alapján kerülnek átadásra, azaz sejt szinten rögzítjük a tanultakat, ahogy életed első éveiben járni, fogni tanultál. A test emlékszik, éppen ezért az órákon nem lesz szükséged füzetre vagy tollra.

 Az óra elején mindig időt szánok arra, hogy meghallgassalak! Ahogy egy volt tanítványom írta: " Értelmet nyert az udvarias Hogy vagy? kérdése, mert ilyen őszinte, egymást szeretni tudó nőkkel még nem találkoztam!"

Hozott célod mögött talán mélyebb érzések, álmok rejlenek, amelyeket segítek feltárni, hogy a technikát alkalmazva otthoni terekben Te tovább dolgozhass céljaiddal! Minden gyakorlás így egy célért, Érted folyik.

Testedet először átmozgatjuk, ízületeket védve, mélyizmokat aktiválva készítjük fel a fizikai és energetika testet a gyakorlatsorra. A mozgásforma talán elsőre hosszúnak és bonyolultnak tűnik, éppen ezért óráról órára ismételjük a tanult formákat, kapcsolódva emlékeiddel, érzéseiddel, hidd el nem lesz nehéz! Hiszen ahogy felkel a Nap, kelsz vele te is reggeli órákban, töltekezel meleg sugaraiból és ahogy lecsuklik a horizonton úgy gyönyörködsz a csillagos égben. Egymásból nyílik a kettő, ahogy a gyakorlatok is egymást követik, csakúgy mint női életudat beavatásai, női megélései.

 Az óra utolsó felében a gyakorlások és az új anyag integrációja után figyelmedet Önmagad felé fordítva érezheted, tudatosíthatos tested lelki, érzelmi állapotát, céloddal kapcsolatos érzéseit. A zárókör előtt együtt pihenünk meg és gondoljuk át a tanultakat és ezáltal engedjük hogy a tapasztalat beépüljön, elraktározódjon. Minden vélemény számít, így a Tiéd is! Nincs olyan óra, ahol ne figyelnék Rád, női történetedre, érzéseidre, mindarra, aki vagy és lenni szeretnél, így a zárókör alatt újra megbeszéljük az egyéni megéléseket, tapasztalatokat.

Óra után lehetőséged van egyéni beszélgetésre, ahol megoszthatod olyan gondolataidat is, melyeket nem szeretnél még nyilvánosság elé tárni, de téged foglalkoztat. Légy bizalommal felém, meghallgatlak.

Induló NEF Tanfolyamok időpontjai: