Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Női ERőforrás aktiváló mozgás meditáció tanfolyam

Folyamatosan induló EGYÉNI ÓRÁK

A NEF gyakorlatsora a női teljesség tanításain és bölcsességkincsén alapul, célja a női erőforrások aktivizálása, a női egészség fenntartása egy dinamikus mégis meditatív mozgásforma segítségével.

női teljesség útját és annak folyamatos, ciklikus folyamatát élheted át a gyakorlatsorban így minden életkorban és minden időszakban számodra megfelelő támaszt biztosít a mindennapokban. Minden nap változunk és szükségünk van a dinamikus változást, de akár az elcsendesülést segítő, a női test számára megfelelő gyakorlatokra. Nőként nem feladatunk megkeményedni, hiszen a nő valódi természete a lágyság és az erő egyensúlyán alapszik.

ErőForrásaink kiapadhatatlanok, kérdés tudunk-e róluk, tudjuk-e őket használni? Testünk felpítése kézenfekvő módon nyújtja át ajándékait, ha átvesszük. Könnyedén tudunk energiát gyűjteni, azt tisztítani és sokszorosítani, ha megismerjük legfőbb erőközpontjainkat és teszünk azok megfelelő, összehangolt működéséért. Erre hivatott a NEF, mely naponta 15-20 perces gyakorlással lecsendesíti az elmét, a testet átmozgatja és nyugalmat, erőt kölcsönöz Neked!

Meditatív jellegét a mozgássor lágy, egymásból nyíló elemei adják. A test számára automatikussá váló mozgás alatt az elme felszabadul és összerendeződik, fókuszálva a test erőit akár napi célokra, vágyakra, megoldandó feladatokra. A görcsösség helyett a megértés, tisztánlátás segíti így a megvalósítás útját, mely a női teremtő erő alapja.

A 4 napos tanfolyam alatt a női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat fogom átadni, a gyakorlatokat betanítani. A tanfolyam alatt bejárjuk a női teljesség útját, a fogantatástól a nagy anya időszakáig, így mozgás meditációban éljük meg és ápoljuk a szakrális nőiség útját. A gyakorlatok egymásra épülnek, egymást kiegészítve, egymásból nyílóan érik el legteljesebb hatásukat. 

Helyszín Időpont

Miskolc, Menta Mozgásház és Fejlesztő Központ

Részvételi díj

A teljes anfolyam részvételi díja:

  • egyben fizetve 52.000 Ft. 
  • havi bontásban 13.000 Ft.

Jelentkezésed az előleg befizetését követően válik véglegessé.

Ajándékok

  • Kiegészítő előadás felvételek a Női Energetikai rendszerről
  • Meditációs hangfelvétel a Női teljesség és szakrális nőiség témában, amely az utolsó órán, a csoporttal és csoportnak születik, így otthoni gyakorlásnál használható!

A tanfolyam után sem hagylak magadra!

A 16 hét után lehetőség van a meghirdetett alap NEF Klubokon való részvétel, ahol a már megtanult  gyakorlatsort gyakoroljuk, színesítjük és töltődünk a csoport energiájában! Igény szerint tartunk gyakorló alkalmakat is, ahol kifejezetten a számodra nehezebb résszel foglalkozunk, ismétlünk. A cél, hogy létrejöjjön egy egymást támogatni tudó női közösség, ahol a tapasztalatokat meg tudjuk osztani, felmerülő kérdéseket meg tudjuk beszélni. Már az első alkalom után bekerül mindenki egy zárt facebook csoportba, ahol az oktatók és végzett csoportok várják a kérdéseket, tapasztalatokat és az új tagok érkezését.

A klubot és gyakorló alkalmakat a tanfolyamot végzetteknek tartom, hiszen feltétele a teljes gyakorlatsor ismerete. Részvételi díja 1500 Ft.

Jelentkezés a tanfolyamra