Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

NEMZETKÖZI ANYAMÉH ÁLDÁS - NŐI ENERGIA FELÉBRESZTÉS

Mi az a International Womb Blessing, azaz Nemzetközi Anyaméh Áldás?

IMG_2277.JPG

A Nemzetközi Anyaméh Áldás egy ingyenes, évente ötszöri, Womb Blessing, azaz Anyaméh Áldás energia küldés, a Miranda Gray által fókuszált meditációs gyakorlaton keresztül. A Nemzetközi Anyaméh Áldás során a nők energetikailag összekapcsolódnak egy csoportként a világ körül, közösen gyönyörű gyógyítást és felébredést hozva a közös mintákra. A Nemzetközi Anyaméh Áldás az Anyaméh Áldás energiát szétárasztja a világban azáltal, hogy minden nő részt vesz az energia továbbadásában, és a rezgések Földbe vezetésében.

A Womb Blessing, Anyaméh Áldás egy Női Energia Felébresztés, ami segít visszatérnünk az eredeti szentségünkbe, felébresztve a testünket és a lelkünket, visszaállítva a női energiánkat. Minden nő számára csodás élményt és tapasztalatot jelenthet a Nemzetközi Anyaméh Áldással való összehangolódás, a (bennünk rejlő) Női Energia Felébresztése. A részvétel minden nő számára nyitott, az egyetlen feltétel, hogy az első menstruációja már meglegyen a jelentkezőnek.

Hol kell jelentkezned?

 Ahhoz, hogy részesülj a Miranda Gray által küldött harmónizációban, és hogy megkapd ez az ajándékot az Istennői Minőségtől, ezt a mélyen átalakító és gyógyító hangolást, regisztrálj kérlek a http://www.mirandagray.co.uk/register.html weboldalon.

Részt vehetsz az International Womb Blessing - Nemzetközi Anyaméh Áldásban egyedül az otthonodból vagy csatlakozhatsz a körünkhöz, hogy más nőkkel és férfiakkal éld meg ezt a csodálatos eseményt, és hogy még mélyebb legyen az élményed.

Mikor lesz a következő Nemzetközi Anyaméh Áldás?

A következő Nemzetközi Anyaméh Áldás február 16-án lesz. Online terekben 18:00-tól ünnepeljük együtt a Nővériség erejét, az összekapcsolódás örömét és egyúttal vezetett meditációban kapcsolódunk a Miranda Gray által küldött Istennői energiában. A teret Miranda által avatott Moon Mother, azaz Holdanya tartja.

Ha további információt szeretnél kapni vagy szeretnél jelentkezni a Női Körbe, töltsd ki kérlek az alábbi formot.