Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Optimális Agyi Szervezettség

Az Optimal Brain Organization® (OBO®)  az Educational Kinesiology® (EDU-K®-Pedagógiai Kineziológia) továbbképző anyagát tartalmazza.

A Brain Gym anyagát kiegészítendő a OBO balanszok anyaga lefedi a lateralitás, fókusz, középpontosítás dimenzióit az agyféltekei specializáció mentén.

 A tanulás és egyéb tevékenységi folyamatok közben vizsgálja a dinamikus agy elméletét és működését a mindennapokban. Integráló gyakorlatai során felméri és lehetővé teszi a két agyféltekei optimális működésének kialakítását.

Az egyéni alkalmakkor a személyes agyi profil kidolgozásra kerül, mely magában foglalja a szem, fül, kéz, láb, agyféltekei dominanciák megállapításár, a személyes profil működésének elemzését és hogy hogyan működünk stressz hatása alatt.

A gyakorlatok során a mindennapokban használható megoldásokat beszélünk meg, azaz hogy miként alkalmazzuk a tanulás során a tanult gyakorlatokat: pl. tanulási környezet kialakítása, tanulási stratégiák megválasztása, de akár a tanítási módszerek megválasztásában is tudok segíteni.

Kiknek ajánlom?

* Tanulóknak, akik jól szeretnének teljesíteni és szükségük van ehhez eszközökre.

* Üzletembereknek, akik szeretnék a vállakozásukat fejleszteni annak érdekében, hogy jobb legyen a hangulat (kevesebb konfliktus legyen a munkatársak között), egészségesebbek legyenek, szervezettebb legyen a munkavégzés és képesek legyenek döntéseket hozni.

Jelentkezz még ma és javíts életed minőségén, munkavégzésed, tanulási technikád hatékonyságán.