Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Holdam Egyesület

2016. február 5-től minden pénteken megtaláltok a Holdam Egyesületben, Miskolcon a Széchenyi u. 19. fsz/7 szám alatt.

A Holdam Egyesület miskolci nők és anyák közössége. Az egyesület 2007 nyarán alakult és azóta aktívan részt vesznek családokat érintő, szemléletformáló tevékenységekben, és a női támogató közösségek születésének népszerűsítésében. A Holdam Egyesület a nőiség, az anyaság, a szülés és a születés minél teljesebb, tudatos megéléséért munkálkodik. Küldetésük, amely kapcsolódik egyéni küldetésemmel is, hogy segítséget nyújtsanak a női életkör állomásain (menstruáció, párválasztás, házasság, szülés, gyermeknevelés) felmerülő kérdésekben a Miskolcon és az Észak-Magyarországon élőknek. Az Egyesület miskolci helyszínén mint Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia Tanácsadó és Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció Oktató várom az érdeklődőket.

2016-ban célom, hogy előadásokkal, tanfolyamokkal és kedvezményes tanácsadással járuljak hozzá a miskolci nők teljesebb életéhez. 

Aktuális közös programjaink:

2016. március 17 9:30-11:00-ig Anya és Nő vagyok c. ingyenes előadás 

Beszélgetünk arról, hogy hogyan élheted meg nőként mind a 4 alap minőséget, azaz hogyan lehetsz jelen tiszta lelkesedéssel, kapcsolódva a benned élő kacagó gyermekkel, miközben szív nyitottsággal, szívbéli bölcseségeddel támogatod Önmagad és környezeted. Szenvedéllyel, energiával táplálva családod, hivatásod, céljaid! Hiszen Anyaságodban és Nőiségedben áldott vagy!

2016.március 18 15:30-17:00 -ig Női Erőforrásaink c. ingyenes előadás és NEF AMM bemutató

Mesélek a Női Erőforrás Aktiváló Mozgás Meditáció hátteréről, alapjairól, megismertetve Téged a női teljesség útjával és mindazzal a Csodával mely belőled nyílik, apró bimbóként és fordul virágzásba! Lesz szó saját élményekről, tapasztalatokról, de be is mutatom, sőt hívlak, mozdulj velem és éld át a lágyságot, erőt és csodát melyet a NEF adni tud. 

2016. március 26-29 Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció intenzív, alap és kezdő tanfolyam

Részvételi szandékod kérlek jelezd a holdam@holdam.hu vagy az info@azeletmintolyan.hu email címek egyikén.