Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

NŐi erőForrás Aktiváló mozgás meditáció

A NEF rendszerét, alap- és haladó gyakorlatsorát Pozsgai Nikoletta Katalin állította össze, tette gyakorolhatóvá és immár képzett oktatók által is átadhatóvá. A Női Energia Fitneszből kinyíló NEF AMM mozgásforma testi lelki és szellemi szinteken is hozzáad női megéléseidhez, tested fizikai és energetika egységéhez.

Mi a NEF?

A  Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve Pozsgai Nikoletta tapasztalatai alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, mely dolgozik a mély - és gátizommal is.

Női, hiszen a nőiség minden minőségével, aspektusával foglalkozik, azokat felismerve egybe szereti őket. Bejárja a nőiség útját a mozgásforma során, ezáltal tisztítva az egyes életkorokhoz kapcsolódott blokkokat, személyes negatív megtapasztalásokat, generációs és dimenziós mintákat. Aktiválja a női energiaközpontokat, azokat tisztítva és töltve növeli az életenergiát, erősíti az energetikai tengelyeket, átmozgatja, aktivizálja a csakrákat. 

Erőforrás aktiváló, hiszen energetikai gyakorlatokkal segíti a testen belüli és a morfogenetikus mezőben lévő energiapályák tisztulását, tudatosítását, kiépítését és az azon való energia áramlását. Energiát gyűjtünk célunk megvalósítására, személyes energetikai rendszerünk úgymond mindannapos ellátására, fenntartására. Az energetikai tisztítás eredményekképpen a női szervekhez kapcsolódó fájdalmak, betegségek leküzdésében is hatékony megoldást kínál.

Mozgás meditáció, hiszen dinamikus meditációs mozgásforma, amely átmozgatja az egész testet. A 20 perces bemelegítés alatt az ízületek és izmok átdolgozása után a gyakorlatsor alatt is nem csak az izmokkal hanem a mélyizmokkal, gátizommal is dolgozunk, azokat erősítjük. Figyelmünk irányításával tisztítjuk és töltjük energetikai rendszerünk, így növelve tudatos jelenlétünket testünkben, az itt és mostban. 

Mi is a NEF akkor röviden?

NEF = Női Egészség Felépítés egy rövid, kb. 15 perc alatt elvégezhető mozgás-sorozat alatt, mely mélyizmot és gátizmot átmozgató, testi szinten építő, vitalizáló és a női szervekhez kötődő betegségek gyógyíre is egyben.

NEF = Női Energia Felépítés, azaz a női energiarendszert tisztító és töltő belső gyakorlatokkal, vizualizációkkal erőteljesebbé tett komplex gyakorlatsor.

NEF = Női ErőForrás aktiválás, mellyel legfontosabb női szerveid energiaterét tisztíthatod, energetizálhatod és kapcsolhatod vissza a teljes női teremtő erő körödbe.

A NEF kezdő mozgásforma gyakorlatai a női teljesség útját ismertetik meg veled a fogantatásodtól a bölcs nagy anyaságba érkezésig, ilyen módon a szakrális nőiségbe vezetnek be.

Videó forrása: http://www.noieroforras.hu/

Mit adott Nekem a NEF?

 • megvalósult célokat, amelyek könnyedén megérkeztek a profi célmegvalósító gyakorlatnak hála
 • energiát a mindennapokban, gyors összerendezettséget, testtudatosságot
 • folytonos megújulásra való lehetőséget, hiszen mi Nők, folyton változunk :)
 • rendszeres, fájdalommentes menstruációt
 • a női aspektusaimmal való mély találkozás, azokkal való kapcsolódást és élettel teli NŐT!
 • női közösséget, ahol lehetett a tabu témákról könnyedén beszélgetni
 • régi párkapcsolataim láthatatlan kötelékeinek elengedését, energetikai tisztítását

Milyen gyakorlatokról van szó pontosan?

“Virágos Kert” , “Megszentelt Kehely” , “Méhkirálynő” , “Szívkirálynő”, “Szerelem Kehely”, “DimezióKapu”, LélekSzárnyak”, “AranyAlma”, ÉletFa”, “ÉletKehely”, “LélekFa”, “Gyümölcsös kert”, “Gyógyító Forrás” és “Fény Kehely” azon energiagyakorlatok nevei, melyek a női életciklusokhoz tartozó és a női teremtő erő használatához szükséges legfontosabb női erő energetikai gyakorlatokat írják le.

Neked is szól a NEF, ha

 • gyakran érzed magad kiégettnek, kedvetlennek
 • túlhajszolt életmódod miatt gyakran válsz ingerültté
 • műtéteid voltak (mell, méh elsősorban)
 • nehezen éled meg nőiséged
 • párkapcsolati gondok vannak az életedben (szexualitás hiánya, vágya)
 • önértékelésed alacsony, nem hiszel teremtő erődben
 • meddőség, gyermekáldás kitolódása, a foganás elmaradása érint téged
 • gyermekáldás és várandósság vágya született benned
 • gyermekszülésre készülsz
 • szülés utáni regenerációra keresel női módszert
 • bőséget vágysz az életedben hiány helyett ( a pénzügyi blokkok nőiséged megéléseivel függnek össze!)

Az itt közzétett leírás forrása: http://www.noionmegvalositas.hu/noi-onmegvalositas/legfontosabb-noi-ero-energetikai-gyakorlatok/