Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Egyéni Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció

Mi is az Női ErőForrás?

A módszer kidolgozója Pozsgai Nikoletta, a női önmegvalósítás mestere így talán nem meglepő, hogy a rendszere azokat a bennünk, nőkben lévő erőket, képességeket és energetikai rendszereket szólítja meg és aktiválja, amelyek segítenek közelebb kerülni legjobb önmagunkhoz, így álmaink, vágyaink megvalósításához is.

Részletesen a módszerről itt olvashatsz.

Miben különlegesek az EGYÉNI foglalkozások?

A tanfolyam első alkalmával közösen fogalmazzuk meg azt a célt, amiért dolgozunk. Ez lehet női egészséged harmonizálása, párkapcsolatod emelése vagy akár a gyermekszülésre való felkészülés is. Itt minden Érted van!

Tudom, hogy szeretnéd érteni és tudni hogy mit miért csinálunk, mire jó, ha otthon rendszeresen gyakorolsz, így minden formánál részletesen megbeszéljük annak hatását és tanítását is.A légzés által irányított mozdulatok csendet és rendet teremtenek a fejünkben és így teret adnak a vizualizációnak és a mozgásban megélt meditációnak is. Itt nem zavar meg senki.

 Miért jó, ha egyéni módon és ritmusban sajátítod el a Női Energia Fitnesz gyakorlatait?

A munka, család és bevásárlások közt jó, ha van időd feltöltődni, erre ad lehetőséget a rugalmas időbeosztás és helyszín választás. A zárt terekből az utolsó alkalmakkor kimegyünk a zöldbe is, így friss levegőn vagy, töltődhetsz a napsütésből is.

Mikor volt utoljára, hogy valaki csak Rád figyelt órákon át és a te célodat, álmodat segítette? Vagy szimplán csak figyelt és segített a félelmeken túl látni a megoldást?

Talán vannak olyan tasztalásaid, amiket nem szívesen vinnél még be nagyobb közösségekbe, talán vannak kérdéseid, amiket cikinek érzel. Ezeknek az egyéni munkában még több teret tudunk adni és akkor és úgy mesélsz magadról, ahogy neked a legjobb.

A NEF csodálatos, hiszen egyedi módon lehetőséget ad arra, hogy akár lassan akár tüzesen gyakorold. Megtaláld benne azt, ami neked szól, ami téged épít. A női életút mentén közösen bontjuk ki a csodát, amit élhetsz akár nap mint nap.

Erre a tapasztalásra hívlak, bátorítalak: Fedezd fel nőiséged egy bizalmas, biztonságos térben.