Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

NŐI ERŐFORRÁS AKTIVÁLÓ MOZGÁS MEDITÁCIÓ kezdő tanfolyam

Normál ütemű kezdő tanfolyam indul Németországban

 A 18 hetes kezdő tanfolyam alatt a női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat fogom átadni, a gyakorlatokat betanítani. A tanfolyam alatt bejárjuk a női teljesség útját, a fogantatástól a nagy anya időszakáig, így mozgás meditációban éljük meg és ápoljuk a szakrális nőiség útját. A gyakorlatok egymásra épülnek, egymást kiegészítve, egymásból nyílóan érik el legteljesebb hatásukat. Hiányzás esetén a tapasztalok szerint 2-3 alkalom pótolható, ugyanakkor ajánlott hogy hétről hétre engedjük épülni, nyílni a gyakorlatokat.

Helyszín

Baden-Württemberg- Bisingen
vagy ONLINE ZOOM felület

Részvételi díj

A 18 hetes kezdő tanfolyam (4 alapozó alkalom online, majd 16 alkalom személyes vagy online részvétellel) részvételi díja:
Összesen: 2500 Ft / óra díjjal számolva, amennyiért ma már moziba sem jutsz el :) 105.000 Ft

a tanfolyam díját egy összegben befizetve 105. 000Ft helyett 95 000Ft (azaz 10 000Ft kedvezmény!) 

Bónuszaink:

1. Női Teljesség meditáció hangfelvétele Pozsgai Nikolettától, NEF Mester Oktatótól

2. Női teljesség útja előadás, melyben a legfontosabb elméleti alapokat meg is ismered a női útról valamint a női energiarendszerről és az ezt szolgáló NEF rendszeréről, Pozsgai Nikolettától.

3. A teljes gyakorlatsor leírása

4. A teljes gyakorlatsor narrációs hangfelvételét

5. A gyakorlatsor megtanulása után a záró alkalommal készült mozgás meditációs hangfelvétel, mellyel a NEF gyakorlása közben nőiség meditációkat tudsz majd végezni.

6. Arany Elixír Női Chikung Alapozó Tanfolyam online részvétele / vagy felvétele, összesen 14 óra felvétel

AJÁNDÉK Pozsgai Nikoletta a NEF rendszerének szülőanyja Nőiség Ezerszirmú Rózsája című női teljesség útját bemutató könyve, melyet tankönyvként is használunk a folyamatban. 

A tanfolyam után sem hagyunk magadra!

18 hét után lehetőség van a meghirdetett NEF Klubokon való részvétel, ahol a már megtanult kezdő gyakorlatsort gyakoroljuk, színesítjük és töltődünk a csoport energiájában! Igény szerint tartunk gyakorló alkalmakat is, ahol kifejezetten a számodra nehezebb résszel foglalkozunk, ismétlünk. A cél, hogy létrejöjjön egy egymást támogatni tudó női közösség, ahol a tapasztalatokat meg tudjuk osztani, felmerülő kérdéseket meg tudjuk beszélni. Már az első alkalom után bekerül mindenki egy zárt facebook csoportba, ahol az oktatók és végzett csoportok várják a kérdéseket, tapasztalatokat és az új tagok érkezését.