Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Rólam

Hogyan és miért választottam az önfejlesztést?

A kineziológiával 12 éves koromban kerültem először kapcsolatba, a szüleim válása kapcsán. A beszélgetések, oldások segítettek a továbblépésben, a megerősödésben. A későbbiekben minden évben önkénteskedtem a miskolci Célpont Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda közreműködésével. Általuk jutottam el 2010-ben az Önmegvalósítás és önmenedzsment, mint a 21. századi nő esélyegyenlőségének kulcsai című előadásra. A tréninget Pozsgai Nikoletta tartotta, későbbi kineziológusom és oktatóm. Az előadás után éreztem, hogy "Igen, szeretnék mint nő egységben lenni és szeretnék erről minél többet megtudni!". Feliratkoztam hát hírlevelére és hétről-hétre mélyült a tudásom, hogy milyen lehetőségeim vannak egy jobb élet eléréséhez.

2012-ben mentem el újra, immár felnőtt fejjel kineziológushoz, akivel másfél évig dolgoztunk együtt céljaim elérésén. Segített elengedni félelmeimet és berögzült szokásaimat, elfogadni a generációk közötti kapcsolatok fontosságát és megérteni őseim történetét. A remegő, önbizalomhiányos kislányból, akit még a dac és kamaszkori ellenállás fűtött, sikerült megérkeznem az önelfogadásba, immár nem tűzzel, vízzel szemben való harccal hanem könnyed áramlással. Ahelyett, hogy szembe mentem volna a generációs örökséggel, amelyeket az első oldások alatt ki akartam egyszerűen törölni az életemből, elkezdtem felismerni azok értékét, hogy hogyan segítettek ahhoz hozzá, aki ma vagyok. A családi ki nem mondott elvárások helyett immár tudtam önmagamat választani, a szívem hangját meghallani és aszerint cselekedni. Újra hittem önmagamban és hálás voltam az életnek minden percéért. A személyes fejlődésem fontos szakasza volt, amikor megismerkedtem a Női Energia Fitneszt és elsajátítottam annak kezdő és haladó gyakorlatsorát. A dinamikus mozgásforma segített a női megéléseimet átszeretni, női mintáimat megismerni, tisztítani miközben olyan mindennapi energetizáló hatást nyújtott, egy alaposan kidolgozott célmegvalósító programmal, hogy azóta is minden nap használom. Ennek kiegészítéseképpen végeztem el a Méhkirálynő online tanfolyamot, ahol mélyebb tudást kaptam a nők energetikai rendszeréről, annak működéséről és feladatáról. Az itt született felismerések segítenek a mindennapjaimban és sokszor egy-egy oldási menetben is, ahogy a női generációs történetekkel dolgozom. 

2013 szeptemberében kezdtem el a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia képzést Pozsgai Nikolettánál, melyből 2014 májusában tettem le a vizsgát és azóta szívvel-lélekkel azon vagyok, hogy az általam ismert módszerek eljussanak minél több emberhez. Úgy gondolom, hogy fontos folyamatosan bővíteni tudásomat, hogy minél több módon segíthessem a hozzám forduló embereket. Így elvégeztem az Érintés oldás, illetve a Gyerek Kineziológia "mini" tanfolyamokat is, ahol kifejezetten az életünk során kapott / vágyott érintések oldásába és a gyerekekkel való munkába nyertem betekintést.

2015 első felében ismerkedtem meg a Női Integrációs Tréningen minden női aspektusommal, építem és egybeszeretem őket azóta minden nap, ami nagyon sokat segít, hogy  tudatosan legyek jelen, erőforrásaimat aktiválva, saját életem királynőjekét tekintve előre. A Férfi Integrációs Tréning mindezt kiegészítve, a bennem elő férfi mintákat gyógyította, a megértést és elfogadást segitette családom és környezetem férfi tagjai felé. Jelenleg a Szinkron, Vagyok aki vagyok tanfolyamán veszek részt, amely nemes egyszerűséggel Szinkronba hozza életem. 2015 szeptemberétől Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció Oktatóként adom tovább a mozgássort és mindazt a háttértudást, ami a Nőket hozzásegítheti életük egységben való megéléséhez, tanfolyamokat indítva az országban immár három helyen is: Budapesten, Miskolcon és Pásztón. 2016 áprilisában végeztem Brain Gym - Agytornát, mellyel a Gyermek Kineziológián tanultakat szerettem volna kiegészíteni, hogy még több úton és módon tudjak segíteni a jövő generációjának. Az Optimális Agyi Szervezettség révén a kisiskolások tanulási folyamatait könnyítem meg egyéni és csoportos formákban, játékos úton fejlesztve az agyféltekét intergrációs folyamatát.

2016 szeptemberétől Theta Healing konzulensként dolgozom új módszerekkel, mégis még mindig az Életet szolgálva segítem a hozzám fordulókat. A női mintákban való elmélyülésemet segíti a Nemzetközi Anyaméh Áldás, NőVér- Körök vezetése, hiszen a Miranda Gray által avatott hivatásos Holdanyaként immár energetikai szinten segíthetem NőVéreimet a legteljesebb női energiával való kapcsolódásban.

Célom, hogy az élet hétköznapi örömeiben osztozzunk mindannyian, felismerve és hálát adva a találkozásokért. Köszönök minden lehetőséget, amikor adhattam és tanulhattam, tapasztaltam általatok.