Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Miről szól az Érintés oldás?

Az érintés oldás alatt dolgozunk minden érintéshez kapcsolódó stressz kezelésével, annak oldásával. Mindezt négy aspektusban, három idősíkon át vizsgáljuk, hogy minél áthatóbb képet kapjunk a vágyott, kapott és adott érintésekről.

Miért fontos ezzel foglalkozni?

Az érintés rendkívül fontos minden ember számára, ahhoz hogy fizikailag és érzelmileg is kiegyensúlyozott legyen. Érintések százait adjuk és kapjuk nap mint nap. Egyfajta kommunikációs csatornaként alkalmazzuk, mégis egy-egy érintés hiányából vagy fájdalmából született emlékek egész életünket befolyásolhatják. Visszahúzódás, önértékelés csökkenése, depresszió, kapcsolati, szexuális problémák alapját mind képezheti egy vágyott érintés hiánya vagy egy negatív tapasztalat ezen a téren. Kiemelten fontos, ha szülőként vagy társként vagyunk jelen a mindennapokban, hiszen ezáltal is kommunikáljuk érzéseinket, így érzelmi intelligencia fejlődésünköz is elengedhetetlen.

Érdemes elgondolkodni, hogyan is vagyunk az érintéssel a mindennapokban?

  • Beleremegünk ha egy idegen hozzánk ér a buszon, villamoson?
  • Zavarba ejt?
  • Hányszor ölelünk meg valakit naponta? Tudjuk-e őszintén viszonozni mások érintését, ölelését?
  • Kellemetlen mikor valakit meg kell érinteni? Vagy feltöltő érzés?

Az érintésünk által gyógyíthatunk, hiszen egy-egy ölelés, simogatás vigaszt adhat a rossz napokon. Feltölt, szavak nélkül ad. Támogatásunkat fejezhetjük ki általa. Csodás lehetőséget rejt, ha már nem félünk tőle. Az Érintés oldás által én így segíthetek: Meglelni az utat az érintés csodájához!

Kívánom mindenkinek, hogy át tudja élni az érintés szépségét, abba magát beleengedve, azt könnyedén viszonozva.


Az Érintés Oldásra az Időpontfoglalás oldalon vagy telefonon tudsz bejeletkezni.