Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Gyakran feltett kérdések és válaszok

Mit tehetsz otthon, hogy könnyebben, gyorsabban haladjunk már az első alkalommal is?

Bejelentkezésed után küldöm az Önfeltárót, amely segít gondolataidat fókuszálni, élethelyzetedet átgondolva összegyűjteni annak problémásabb aspektusait, kérdéseidet és a vágyott célokat. Ennek segítségével én is tudok készülni kérdésekkel, technikákkal, amely Neked személyre szabottan segíthetnek!

Milyen ruházatba, sminkbe érdemes érkezned?

Könnyed ruhába érdemes érkezned, hiszen vannak olyan gyakorlatok, amelyek tested teljes átmozgatását igénylik. Nőknek lehetőségük van az oldás után a fürdőszobában rendezni sminkjüket, ezzel együtt az oldás alatt érdemes magadnak megengedni hogy az arcod könnyedén lélegezve, ellazulva adja át magát az érzelmi stresszoldásnak.

Családtaggal vagy inkább egyedül érdemes jönnöd?

A TEK tanácsadás elsősorban egyéni tanácsadási technikával dolgozik, ugyanakkor ha fiatalkorúval, kisgyermekkel dolgozom mindig kérem a szülő, gondviselő jelenlétét és/vagy hozzájárulását az oldás elvégzéséhez. Kisgyermekeknél a Gyerek Kineziológia sokszínű palettája mellett van, hogy a szülőkkel is érdemes megnézni a generációs történetet egy egyéni oldás alkalmával.

Mennyibe kerül egy alkalom?

15 000 Ft / 1 alkalom (90 perc)

Az ár magában foglalja az Önfeltárót, amelyet a kezelés előtt eljuttatok mindenki számára, és amelyet visszaküldve én is tudok készülni személyre szabottan a közös munkára. Mindezek mellett a probléma feltárását annak egy idősíkban történő oldását és az ott megszületett választások esszenciális rögzítését, otthoni gyakorló feladatok tesztelését és betanítását. Ha szükséges, e-mailben történő könyv és tanfolyamajánlók, illetve segítségnyújtás egészíthetik ki a szolgáltatást.

Hogy képzelj el egy alkalmat?

Az első alkalommal átbeszéljük az Önfeltáróban leírt élethelyzetet, problémát, amin közösen dolgozunk, azonosítva a célt és vágyott állapot jellemzőit. Ezután az előtesztek és engedélykérés után teszteljük azt az általam tanult technikák közül melyik az, amivel az adott problémán a leghatékonyabban tudunk dolgozni, és annak mentén haladunk tovább. Beszélgetéssel és teszteléssel gyűjtünk információt, majd azonosítva a probléma gyökerét, időszakát belső vizualizációkkal oldjuk a testben felhalmozódott stresszt, blokkokat. Az oldás után összegezzük az aznap tanultakat, esszenciáját megfogalmazzuk majd rögzítjük az otthoni gyakorlatokat. A további alkalmak első felében megbeszéljük mi történt legutóbbi találkozásunk óta és ugyancsak teszteléssel haladunk a már egyeztetett cél felé. Bővebben az Oldás menete aloldalon tudsz tájékozódni, ahol pontról pontra részletesen leírom mire számíthatsz.


Amennyiben minden kérdésedre választ kaptál az Időpontfoglalás oldalon vagy telefonon tudsz bejelentkezni hozzám. További kérdéseidre is választ kaphatsz az említett elérhetőségeken, keress bizalommal!