Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Hogy néz ki egy Tanácsadási Alkalom?

Az alkalom első felében átbeszéljük milyen problémákkal érkeztél. Az elhangzottakat bizalmasan kezelem, engem, mint TEK tanácsadót, ugyanolyan titoktartási és etikai szabályok kötnek, mint az orvosokat.

Maga az oldás 1,5-2 órát vesz igénybe. Nem fájdalmas, álló és ülő helyzetben egyaránt elvégezhető. Az információkat izomteszteléssel nyerjük, ami azt jelenti, hogy miközben te 45 fokban előre kinyújtod a karod, én hangosan illetve magamban (mindkettő működik) kérdéseket teszek fel és értelmezem tested izomválaszát. Az eljárás lényege, hogy a külső pozitív ingerek erősítik, a negatívak gyengítik az egész testet, így az izmot is, amely különböző izomreakcióval felel a feltett kérdésre, attól függően, hogy stresszeli-e az adott kijelentés vagy sem. A TEK kineziológia többek között a vállban található delta izmot használja a tesztelésre, de ha sérült a váll területe, tudunk a négyfejű combizmon is dolgozni.

Az első tesztek a tisztázó tesztek, melyeket egy ún. engedélykérés követ, amikor felmérem, hogy készen állsz-e az oldásra, és rendelkezem-e azzal a technikai háttérrel, amire Neked szükséged van. A tudatos vagy éppen tudatalatti gátak miatt fenn áll a lehetőség, hogy nem tudunk egymásra hangolódni.

Mi ilyenkor a teendő? Higgy magadban és légy önmagadért elhivatott, engedd meg magadnak a pozitív változásokat. Ne legyen Benned kényszerérzet az oldással kapcsolatban, ha valami rossz, nem úgy működik, ahogy szeretnéd, merj nézőpontot változtatni. Amennyiben megkapjuk az engedélyt, rá is térhetünk az oldásra.

Ez lényegében nem más, mint életed történeteinek szimbolikus megértése. Felszínre kerülnek a generációkon átívelő viselkedésminták, a rossz szokások, a negatív én- és világkép miértjei. A korrekció során vizualizációs technikákat alkalmazunk és érzelmi stresszoldást végzünk a kiegyensúlyozott élet eléréséért. Az oldás után az új minták beépülését segítő házi feladatokat együtt megbeszéljük és begyakoroljuk.

Természetesen a változás nem megy egyik napról a másikra, egy-egy minta, szokás megváltoztatása van, hogy fél évbe is telik, hiszen cél, hogy az új minta minden szinten beépüljön. Többször megesik, hogy a környezet visszahúzóerőként igyekszik a régi szokásokat megtartva gátolni a változást, azonban ha sikerül megnevezni a félelmeinket, élhetünk saját legjobb választásunk szerint. 

Az önismeret lassú folyamat, ezért arra kérlek légy türelemmel, adj időt magadnak és ünnepelj, ünnepeljünk meg együtt minden sikert, célt amit elértél!

Kérj egy időpontot

Jelentkezz be online, vagy hívj bizalommal a +36 30 480-3997 telefonszámon.