Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Theta Healing

A Theta Healing® a kvantumgyógyászathoz kapcsolódó rendkívül egyszerű konzultációs és önfejlesztő módszer. Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing® meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Könyvében részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel. 

 A ThetaHealing® technika egy meditációs módszert használó spirituális filozófia, amely –miközben közelebb kerülünk általa a Teremtőhöz, az általad ismert legtisztább forrást így megnevezve, fejleszti elménket, testünket és szellemünket. A Theta Healing® technika Theta meditáción keresztül elcsendesíti az elmét és Theta agyhullámba hozza azt, melynek segítségével megnyílik a tudattalan, és hozzáférhetünk azokhoz az információkhoz, elfeledett emlékekhez, melyek gyökerét jelentik a jelenlegi élethelyzetnek, problémának. 

Mi az a Theta agyhullám?

Agyhullámaink tudományosan mérhetőek EEG (elektroenkefalográfia) készülékkel. Ismertek az Alfa, Béta, Delta, Gamma és Théta agyhullámok. Mindegyik más-más állapotot képvisel az életünkben. 

Az Alfa agyhullámok  6-12 Hz közöttiek, ebben relaxálunk. Alfa agyhullámban ellazult vagy, lelassul az agytevékenységed, a tudatod kitágul. Stressz kezelésére kiváló ez a frekvencia, nem véletlenül használják a keleti gyógymódokban.

Béta agyhullámok a 12-40 Hz közöttiek. Az éberség, figyelem, koncentráció állapota. Ezen az agyhullámon tudatodnál vagy, gyors reakciók a jellemzők. Ebben az állapotban dolgozol és beszélsz a mindennapokban.

Delta agyhullámok 1-4 Hz közöttiek. Az alvás, gyógyulás, passzív jelenlét állapota, hiszen ez a leglassabb agyhullám. A mély alváshoz társítható.

Theta agyhullámok a 4-7 Hz közöttiek. Ez a meditáció, intuíció, memória, kreativitás és vizualizáció állapota. Ahogy mélyebbre jutunk a relaxációban, elérjük a Theta állapotot, ahol az agytevékenység lelassul és az alvás előtti szintre érünk. A Theta állapot a tudatalatti küszöbe, gazdag képekben, rég elfelejtett emlékeket hoz elő és növeli az intuíciót, megérzés képességét.

Hogyan működik?

A Theta Healing® technikát húsz éve használják a világon, és már több, mint 150 országban bizonyította be nagyszerűségét. Magyarországon 2011-től használják és tanítják.

A ThetaHealing® technikával egyszerre négy szinten oldjuk fel a negatív programokat és hitrendszereket, azaz Alapszinten, Lelki szinten, Genetikai és Történelmi szinten. Ezáltal hatékonysága az érzelmi blokkok, önsorsrontó hitrendszerek mentén kíválónak bizonyul, hiszen a gyökérproblémát oldja fel. A pozitív minták letöltése után azonnali változás áll be az életedben, mind lelki, fizikai és érzelmi szinteken.

Az egyéni konzultációk 60-90 percesek, ülő pozicióban, ruhában történnek. Minden alkalommal teljességgel tudatában vagyunk a történéseknek. Semmi nem történik az akaratod ellenére vagy aminek az elfogadására még nem állsz készen, hiszen a szabad akaratot tiszteletben tartva dolgozunk. 

"Az Univerzum nem büntet, vagy áld meg Téged. Az Univerzum csupán

arra válaszol, amit rezgések formájában kibocsátasz magadból. ”

/Abraham Hicks/

ThetaHealing® és ThetaHealer® a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com-on.