Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

NEF az életemben

Ritka esemény, amikor az ember már a tanfolyamra úgy érkezik hogy tudja, a módszerben 100%-osan biztos, hogy ez jó, építő és másoknak átadandó. Sőt, ő is át, tovább akarja adni. Világgá szeretné kiabálni a lehetőséget, hogy: "Gyertek, ez értetek és nektek van!"

Ezzel az érzéssel készültem a Női Energia Fitnesz első órájára. Átolvastam minden cikket, leírárást, hogy mire számíthatok, bíztam az oktatóban és hittem hogy a NEF segíteni fog nőiségem pozitív megélésében, megerősíti párkapcsolatomat és támogat a kineziológia mellett abban, hogy generációs női sorsmintázataimat felismerjem és oldjam. Ennél sokkal többet kaptam. Emlékeztettek egy elfeledett tudásra, női bölcsességre, ami bennem volt.

A formagyakorlat fizikai szinten vitalizált, az órák után hatalmas energiával vetettem be magam az életbe, úgy éreztem nem lehet semmi, amivel meg ne küzdenék. Ahogy haladtunk hétről hétre az energiák érzékelése, irányítása, a meleg bizsergető érzés olyan megéléseket hozott, amelyekből azóta is töltekezem, hiszen akkor vált megfoghatóvá mindaz a csoda, amiről addig csak beszéltünk. Óriási erő szabadult fel bennem. Az órák előtt és után az öltözőből alig tudtunk elszakadni egymástól a lányokkal. Olyan egymást támogató női közegben voltam, ahol lehetett csacsogni, kacagni, a tapasztalatokat megosztani és egymást támogatni. Hosszú idő után itt éreztem ezt újra. Már a gyakorlatsor alatt is egymásra kacsintottunk és tudtuk ezt a formát még sokáig fogjuk emlegetni.

Testtudatosságom megnőtt. Figyeltem, éreztem hogy van a testem és az abban ápolt erőközpontokhoz tartozó szerveim. Kibékültem a testemmel és mintha innentől kéz a kézben, egymásra hangoltan jártuk volna be a világot. Teljesen más érzés volt. Az intuícióim, amelyek egyre tisztultak segítettek elboldogulni a főiskola első évében és a nagybetűs életben. A NEF az életem részévé vált. Reggel segített elindulni, feltöltődni és este gondolataimat elcsitítani. A kezdő gyakorlatsor megtalálta helyét a lakásban is, meghatározott helye volt, ahol minden nap kis szentély várta a gyakorlást. Amikor már a teljes kezdő gyakorlatsort megtanultam elkezdtem a bennem felszabadult és összegyűlt energiákat a körülöttem lévő térbe is átmozgatni, így támasztottam fel szobanövényeimet vagy engedtem hogy a gyakorlat után abban a térben egyszerűen csak megpihenjek és oda behívjam mindazt, ami számomra fontos. Nem volt kérdés a gyakorlás, hiszen hajtott a lelkesedés és a kezdő után már a haladó időpontját egyeztettük. A haladó ha mondhatom csak kinyitotta, kiszélesítette a kezdőben már tanultakat. A régi társak is ott voltak, újra együtt egy folyamatban, ahol tisztítva a közös és egyéni női sorsmintákat találtunk egymásra már a hétköznapok szintjén is. Együtt éltük át a vérmisztériumokat, a nőiség szakrális útját minden gyakorlatsor alatt.

Akinek csak tudtam meséltem az élményről. Milyen egy befogadó női közösség részeként a nőiség csodájában beavatatottként jelen lenni. A haladó mellett már mint Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia tanácsadó is végeztem és az egyéni oldások során ahogy nőkkel, női problémákon dolgoztam, könnyedén tudtam javasolni a NEF-et. Talán itt született meg bennem véglegesen az elhatározás, hogy ezt tanítani szeretném. Mindenkinek! Vártam a lehetőséget, ismételtem a kezdő tanfolyamokat, készültem saját nőiség történetemmel és bejártam ezer utat, hogy immár azt mondhassam oktatóként tudom saját lelkesedésem és a nőiség útján tapasztaltakat átadni és tanítani. Vagy inkább csak kísérni. Hiszen mindenki maga tapasztalja meg saját szakrális nőiségét, annak csodáit és mélységét.