Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Megoldás a párkapcsolati problémákra

Kapcsolataink, párkapcsolatunk jelentik a legnagyobb tükröket és fejlődési lehetőségeket az életünkben! Mi választjuk őket magunk mellé, ők azok, akik napi szinten csempésznek boldog perceket az életünkbe és ők azok, akiktől a világ végére tudnánk néha szaladni mert éppen szembesítettek egy-két fejlesztésre váró tulajdonságunkkal.

A kapcsolatok, kiemelten meghatározó szerepük miatt ápolásra szorulnak. Figyelemre, kitartásra és sok-sok türelemre van szükségünk, hogy a felmerült új helyzeteket megoldjuk, lehetőleg sérülés, fájdalmak nélkül. Változunk és ők is változnak, járva útjukat örülnek sikereiknek vagy éppen keresik önamgukat. Az oldások során azt tapasztalom, hogy a legtöbb párkapcsolati probléma gyökere önnönMAGunk elfogadásával illetve elutasításával függ össze. Ha magamat nem tudom elfogadni, én egyedül nem vagyok egy teljes egész, a másikra támaszkodom és kivetítem rá az anyukámat, apukámat, hogy kezdődhetne egy egészséges párkapcsolat. Bekapcsolnak a minták, anyja helyett anyja vagyunk a mellettünk vagy velünk élőknek, avagy férfiak veszik át mellettünk a védelmező apa szerepét. Küzdünk magunkban, küzdünk a kinti színtereken, holott csak egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyunk, ahol azt kapjuk amire szükségünk van. De vajon tudjuk-e hogy pontosan mire vágyunk? El tudjuk-e fogadni azt? Nő és férfiként vagyunk jelen vagy anya és gyermekeként.. A szerepek felborultak.

Tegyél magadért!

Párkapcsolat ott kezdődhet igazán, ahol Én szeretem és elfogadom önmagam, mert akkor a másokat is képes leszek szeretni hiányosságaival együtt. "De hogyan szerethetném én önmagam? " -kérdezik sokan az oldási menet közben. Felismerve erősségeiket, személyes pozitív megoldási tapasztalataikat felidézve erősödnek meg az oldás végére annyira, hogy a blokkolt, negatív mintáikat felidézve, azt már gyógyító jelenléttel átszeretve tudjanak jelen lenni.

Egyszerű: Megismerik, átszeretik önmagukat. Itt kezdődik a kapcsolódás. Legbelül, belső színtereken, hogy utána kinyílhasson és a fizikaiban is elfogadóan, türelemmel, szeretettel tudjon jelen lenni.


Ha szeretnél megoldást találni a módszer segítségével, az Időpontfoglalás oldalon vagy telefonon tudsz bejelentkezni hozzám. Az oldás menetéről itt olvashatsz bővebben.