Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Van megoldás a pénzügyi gondjaidra!

Sokszor tapasztalom praxisom során, hogy hitetlenül, a pénzt piedesztálra emelve keresi mindenki a megoldást. Nem mint barát és jó ismerőst köszöntik, elérhetetlennek látják. Sokan nem tudják, de a pénz a Nőiséggel karöltve jár. A pénz áramlását lehet szabályozni, nem vagyunk egy külső, ismeretlen erőnek kiszolgáltatva, ahogy sokan gondolják!

Van megoldás! Nézz szembe a családi szlogenekkel, generációs mintákkal. Mikor mondtál le a bőségről? Hogyan tekintesz a pénzre? A pénzért keservesen meg kell dolgozni? Aki nem dolgozik, ne is egyék? Élsz a lehetőséggel, hogy újra megengedd az áramlást?

Ha még nem látod a lehetőségeidet, azt érzed nem vagy a helyeden és széllel szemben próbálsz előrejutni, változtass! A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia széles palletájú technikájával segít felismerni, feltárni a blokkokat, hogy meginduljon az anyagi áramlás (is) az Életedben!


Ha érdekel a módszer, az Időpontfoglalás oldalon vagy telefonon tudsz bejelentkezni hozzám. Az oldás menetéről itt olvashatsz bővebben.