Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Ingyenes Női erőforrás aktivÁló KLUB és bemutatÓ
 Március 26 Női ErőForrás Aktiváló Est bemutatóval
A program a Női ErőForrás Aktiváló (NEF) AMM tanfolyam alapozó alkalma, mely előkészíti és megalapozza a többi egymásra épülő estét, átfogó képet ad a női energetikai működésekről, azok blokkjairól és a női erőforrásaink újra magunkhoz vételét szolgálja. A tanfolyami részvétel nem feltétel, nyitott ismeretterjesztő programról van szó. Részvételi díj 1000 Ft, amelyet beleszámítunk jelentkezésedkor a NEF AMM tanfolyam díjába.Március 26 Női ErőForrás Aktiváló Est bemutatóval

A program a Női ErőForrás Aktiváló (NEF) AMM tanfolyam ismétlő alkalma, mely bemutatja a tanfolyam egymásra épülő alkalmait, átfogó képet adva a női energetikai működésekről, azok blokkjairól.  A tanfolyami részvétel nem feltétel, nyitott ismeretterjesztő programról van szó. A részvétel adományos, köszönöm, ha hozzájárulsz ezen alkalomhoz.

Mi a NEF?

A Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve Pozsgai Nikoletta tapasztalatai alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, mely dolgozik a mély - és gátizommal is.

Gyógyítsd meg méhed és nőiséged!

Hol és mikor?

Miskolc

2019. december 28. szombat 18:00-20:30 között.

3534 Miskolc, Szemere Bertalan utca 16. 1. emelet

Budapest

2020. február 4. kedd 19:00-20:30 között.

1067 Budapest, Erzsébet körút 58. 1. emelet

Hogyan készüljek?

A teremben elsősorban földön, polifoamon ülve tudunk elhelyezkedni, így kérlek érkezz kényelmes, meleg ruhában. Érdemes konkrét céllal érkezned, hiszen úgy tudod legjobban beépíteni a tanult célalkotás elemeit saját életedbe. Előreláthatóan 1,5 órát leszünk együtt, kérlek innivalóval így készülj. A nyílt óra kapcsán lehetőséged nyílik bekapcsolódni az órába, ha szeretnél így tenni, kérlek hozz magaddal kényelmes ruhát, amiben tudsz mozogni is. 

Hol tudok jelentkezni?

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi formot vagy írj az info@azeletmintolyan.hu email címre. Ha kérdésed van, az alábbi telefonszámon érdeklődhetsz az előadásról és a NEF AMM induló tanfolyamairól

Varga Vivien Lilla
TEK Tanácsadó és NEF AMM oktató
+36 30 480-3997