Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Ingyenes Női erőforrás aktivÁló est és bemutatÓ
 Március 26 Női ErőForrás Aktiváló Est bemutatóval
A program a Női ErőForrás Aktiváló (NEF) AMM tanfolyam alapozó alkalma, mely előkészíti és megalapozza a többi egymásra épülő estét, átfogó képet ad a női energetikai működésekről, azok blokkjairól és a női erőforrásaink újra magunkhoz vételét szolgálja. A tanfolyami részvétel nem feltétel, nyitott ismeretterjesztő programról van szó. Részvételi díj 1000 Ft, amelyet beleszámítunk jelentkezésedkor a NEF AMM tanfolyam díjába.Március 26 Női ErőForrás Aktiváló Est bemutatóval

A program a Női ErőForrás Aktiváló (NEF) AMM tanfolyam alapozó alkalma, mely előkészíti a további egymásra épülő estéket, átfogó képet ad a női energetikai működésekről, azok blokkjairól és a női erőforrásaink újra magunkhoz vételét szolgálja. A tanfolyami részvétel nem feltétel, nyitott ismeretterjesztő programról van szó. A részvétel adományos, köszönöm, ha hozzájárulsz ezen alkalomhoz.

Mi a NEF?

A Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve Pozsgai Nikoletta tapasztalatai alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, mely dolgozik a mély - és gátizommal is.

Gyógyítsd meg méhed és nőiséged!

Hol és mikor?

MISKOLC

2017. november 4, szombat 16:00-17:30-ig.
3526 Miskolc, Bulcsú utca 6. Yamaha Zeneiskola

BUDAPEST - SZENTENDRE

2017. november 13, hétfő 18:30-20:00-ig

Szentendre, Dunakanyar krt. 46.  Forma Stúdió

Hogyan készüljek?

A teremben elsősorban földön, polifoamon ülve tudunk elhelyezkedni, így kérlek érkezz kényelmes, meleg ruhában. Érdemes konkrét céllal érkezned, hiszen úgy tudod legjobban beépíteni a tanult célalkotás elemeit saját életedbe. Előreláthatóan 1,5 órát leszünk együtt, kérlek innivalóval így készülj. A nyílt óra kapcsán lehetőséged nyílik bekapcsolódni az órába, ha szeretnél így tenni, kérlek hozz magaddal kényelmes ruhát, amiben tudsz mozogni is. 

Hol tudok jelentkezni?

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi formot vagy írj az info@azeletmintolyan.hu email címre. Ha kérdésed van, az alábbi telefonszámon érdeklődhetsz az előadásról és a NEF AMM induló tanfolyamairól

Varga Vivien Lilla
TEK Tanácsadó és NEF AMM oktató
+36 30 480-3997