Tavaszi lomtalanítás

Lomtalaníts! De ezúttal nem csak külső terekben, hanem gondolataid, céljaid és problémáid végtelen listájáról is. Engedd el a téged nem tápláló, nem építő gondolatokat, a haragot, régi sérelmeket amelyek visszatartanak a fejlődéstől, továbblépéstől. Nézz szét, figyeld meg milyen gondolatok kóborolnak nap mint nap a fejedben? Rombolóak, önszabotálóak? Esetleg mindig egy-egy személyhez kötött lezáratlan emléknek apró részletei jelennek meg a szemeid elott? Gondolataid teremtő erejét használd, fókuszáld célodra!

Céljaidat is nézd át, nézd meg őket minden irányból. Vajon tényleg azt akarod? Pontosan miért akarod azt? Kit szolgál az a sok cél, melyek között elvesztél?
Ha nincs belső motivációd lépni azokért, lomtalaníts. Dobáld ki, tépd össze és keress újakat, amelyekért hajlandó vagy tenni, lelkesedéssel, tűzzel akár szenvedéllyel. Azt mondod vannak nehézszégek, amelyek visszatartanak? Írd össze a problémáidat és keress mindegyikre legalább 3 megoldást, amely számodra szerinted kivitelezhető lehet. Nézz rá az életedre kívülről, madártávlatból, ha úgy tetszik! Bocsáss meg, engedd el, dobd ki, felejtsd el, hogy minden energiádat, figyelmedet a téged igazán építő gondolatnak, célnak tudd szentelni.

Tavaszi szelek, vizek segítik tisztulási folyamataid, élj a lehetőséggel és legyen 2016 a TE éved!

Ha segítségedre lehetek, keress meg nyugodtan és dolgozzunk Együtt céljaidért!

kép forrása: www.urban-eve.hu

Kategória: Kineziológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*