Titkos összetevő

A titkos összetevő életed minden helyezetére, megoldandó problémájára TE magad vagy! A titok így nem is titok többé, hanem lehetőség, hogy magadra találj és belső vezetettséged szerint élj, alkoss, örülj az életnek!
Sokáig kerestem kint a válaszokat a kérdéseimre, a segítséget, útmutatást és a sok elvégzett tanfolyamon tanultakat alkalmazva egyre figyelmesebb lettem egy belső érzésre, hangra. Akár intuíciónak is nevezhetném, de ez talán már több volt annál. Nem csak megfoghatatlan, fizikaiban fel nem fogható képek, érzések voltak bennem, hanem egy belső iránytű is, amely vezetett, hívott régi ösvényen egyre tovább és tovább. Olyan tudás ébredt bennem, mellyel tudtam kapcsolódni és szemem újra látott. Csodákat, lehetőségeket, szép világot!

Az Isten, Istennő tényleg bennünk él. A kibontakoztatás és a megvalósítás már különböző, ahogy annak mértéke, jellege és ideje is az. Ne keresd kint, keresd magadban! Szedd össze mi mindent élvezel, szeretsz csinálni, mi az ami feltölt, örömöt ad, mikor lehetsz igazán önmagad. Nincs titok. Csak kapcsolódás van. Önmagad legtisztább lélekszintű információival, vágyaival, képeivel. Mindazzal, aki vagy és amiért jöttél.

Ezen a ponton felmerülhet benned a kérdés, hogy ha ilyen egyszerű, hogy csak Önmagaddal kell kapcsolódni, élni a benned élő Istent/ Istennőt, miért nem megy ilyen egyszerűen?

Az én tapasztalataim szerint jelen életbeli, generációs emlékeid nyomán maradt sikertelenségek, sérülések lenyomata az, ami gátol abba, hogy újra és újra nekifogj. A kineziológiában blokknak nevezett együttes nem engedi hogy újra arra menj, mert ott fájt. Mert először nem sikerült. De kell tévedni és kell az önismeret is, hogy megtaláld azt az iránytűt, amely csak a tiéd. Nem mások vágyai felé mutató, nem a megfelelési vágytól izzó, hanem a Te önazonos, szíved hangjára hangolódott nyíl. Szívből nyíló vágyáiddal kapcsolódó, amelyek tényleg téged tükröznek, téged segítenek, hogy elindulhass Te is azon a régi ösvényen, mely oly ismerős, de rég nem léptél már rá. Ez az ösvény vezet el a titkos összetevőig: Hozzád!

Kategória: Kineziológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*