Moon Mother – Hold Anya avatás

Szerintem vagyunk néhányan nők, akik idő, energia, vagy egy-egy speciális élethelyzet kapcsán – például amikor valamilyen oknál fogva férfiasabb szerepekben kényszerülünk otthon vagy a munkahelyen – elfelejtjük, kik is vagyunk valójában, és milyen szerepet jöttünk betölteni, megélni jelenlegi életünkben. Az Nemzetközi Anyaméh Áldás célja, hogy segítse a kapcsolódást az eredeti női energiákkal, azaz amellyel születtünk és eredendően bennünk él. A társadalom elvárásai, a kultúrális beidegződések sokszor egy-egy bennünk élő minőséget elnyomnak. Tudjuk, hogy mit szabad, mit illik és ezáltal sokszor elfelejtünk kapcsolódni ahhoz a tudáshoz, melyre a régiek csak úgy emlékeznek, belső hang, a lélek dallama.

Az áldás fogalma egészen ősidőkig nyúlik vissza, amikor a női életút beavatásai igazi vér-misztériumok voltak. A vérrel való pecsételés áldás a földnek, áldás egy nőnek, hiszen az Életet jelképezi. A vérzés a Méh terével került szoros kapcsolatba a köztudatban és van, aki méhével így csak a menstruáció vagy anyaság kapcsán foglalkozik. Azonban a méhünk ennél sokkal több. Minden, ami mi vagyunk, nőiségünk magja és magháza benne foglaltatik.

A Női Erő Ébresztés, ahogy az Anyaméh Áldásra utalunk sokkal több a gyógyításnál, hiszen nem kíván kívülről megoldást keresni és adni, de egyensúlyba rendezi azt, ami benned van! A világban ébrednek a nők és minél többen foglalkoznak nőiségük tiszta megélésével, méhük megszentelt terével, annál kevesebb nőnek kell eltávolítani a méhét, műteni a mellét. Aki erre az ösvényre lép engedi nőni azt, amit lelke mélyén őriz. Önmagát.

Az utazás MOST kezdődik, a beavatások és női körök csak veled és általad változtathatják meg a világot!

Miranda Gray 2017 júliusában először tart Magyarországon Holdanya felavatást! Olvass tovább vagy jelentkezz most!

Hold Anya tréning jelentkezés

Jelentkezz be online, vagy hívj bizalommal a +36 30 480-3997 telefonszámon.

Kategória: Női Erő Ébresztés | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*