Női egész-ség

Korunk legaktuálisabb női betegségei mind a női szerveket érinti. A nő gyógyulása mindig belső erőből, szívének vágyából fakadó munka. Minden külső terápiás, segítő eszköz csupán teret tud tartani, irányt tud mutatni, ahogy rálépsz saját nőiséged ösvényére. A segítő kérdéseivel, jelenlétével, nyugodt mosolyával ölel körbe, tudja minek van itt a helye és ideje, de a lépéseket, a felfedezéseket mind TE éled át! Te vagy az, aki méhedet átölelve elindulsz az Élet labirintusában, hogy megélve a felismeréseket, igazán elmélyülhess gyógyító asszonyként integráld a benned élő minőségeket.

Maga a betegség, fájdalom, blokk, probléma, ami a női szervek és a női lélek vonatkozásában felmerül és munkára hívja a nőt, kiválasztottá teszi és lehetőséget kínál arra, hogy megtanulja figyelmét önmagára fordítani, s engedje érzékennyé válni önmagát méhe jelzéseire és üzeneteire. Azt tapasztalom, hogy valójában a menstruáció megértéséből – és akkor itt már tényleg a női szakralitásról, mélylelkiségről beszélünk – az egész életünket érthetjük meg.

Mit kapsz a NEF tanfolyamok során?

– elméleti alapot, mely segítségedre lehet abban, hogy finomabban, mélyebben értsd a tested és érzékenyebben viszonyulj állandóan változó, ciklikus, női természetedhez.
– online leírást a női teljesség útját felölelő NEF alap illetve kezdő gyakorlatsorról
– hanganyagokat, melyek végigkísérnek a női életúton, a minőségek és archetípusokon át, Pozsgai Nikoletta előadása által
– szakrális hátteret, hogy végigkísérjen az élet szentsége a hétköznapokban is
– részévé válsz egy női közösségnek, ahol rendszeres Klub alkalmak, könyvek, nőiséget célzó tanfolyamok válhatnak segítségedre

+ A NEF oktatók mindegyike különböző módszereket képviselve egyéni kozultációk, tanácsadások során is tudnak segíteni, ha úgy érzed elakadtál.

2018-ban Budapesten, Miskolcon és Győrben is be tudsz kapcsolódni a női körök egyikébe.  Tapasztald meg, éld át milyen a női rivalizáció helyett nővériségben élni egymással.

Kategória: NEF | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*