Áramlás a víz erejével

Az elemek közül az évkörnek megfelelően a vízzel foglalkozunk.

A víz lágysága, tisztasága, mindent körülölelő nyugalma megnyugtat. Eggyé teszi a szétvélasztottat, egybemossa a kettőt és ha kell megtisztít, átmos minden gondolatot, érzelmet testedből. Arra az időre emlékeztet, amikor minden Egy volt. Anya pocakjában, nyugalomban. Amikor nem volt TE és nem volt ÉN, hanem MI voltunk. A csepp a tengerben. Apró részlete csupán az egésznek. Az eggyé válás csodáját élheted át, amikor átengeded Magad a víz megtartó erejének és pihensz benne, lebegsz a tetején. Úszol az áramlattal, könnyedén. Hiszen tested is pille könnyű, az elemek egyike visz és hordoz hátán. Ha megengeded.

Konyhánkban:
A víz elem, a vizes közeg minden alapanyagot egyesít. A keleti hagyományok úgy tartják, hogy a vízben összefőzött alkotórészek energiája eggyé válik, könnyen emészthetővé válik ezáltal, de közben megőrzi a növények, zöldségek friss erejét, indentitását. A levesek, levek a gyógyító konyha részei!

Szervezetünkben:
Testünk 60% víz, amely a minden szinten kihat életünkre. Hidratálja bőrünk, javítja az emésztést, a tisztulási folyamatok elengedhetetlen alkotóeleme. A víz biztosítja a vérkeringést, mindezek mellett befolyásolja a vér összetételét, vérnyomást. Szerkezetéből adódóan képes az információ és tápanyagok szállítására, illetve áramlásának köszönhetően a méreganyagokat is hatékonyan üríti ki a szervezetünkből.

Kineziológiában:
A TEK Kineziológia tanácsadás előtt és közben is érdemes a fokozott vízivás. Miért?
Az izmok 75%-a víz és mivel az izomtesztelést használjuk mint direkt információ-szerzési eszközt, így fontos hogy az izom megfelelő mennyiségű vizet tartalmazzon. Mindezek mellett a víz segít a tisztulási folyamatokat, serkenti az agy működését, így elengedhetetlen a tanácsadás alkalmával is.
A TEK tanácsadás esetében előtesztekkel bizonyosodunk meg arról, hogy a test minden szinten készen áll az érzelmi stresszoldási folyamatokra.

Jelentkezz be tanácsadásra az új weboldalon!

Kategória: Epigenetika | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*