Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

Mesetorna

Kisgyermekkorban készül fel az agy számos olyan feladatra, amelyet majd iskoláskorban kell elvégeznie. Nem is gondolnánk, hogy a kúszás, a mászás, a pörgés, hintázás hiánya évekkel később milyen komoly tanulási és viselkedésbeli gondokat okozhat!

Mesés-mondókás tornánkat olyan gyermekeknek ajánljuk, akik elmúltak 3 évesek és akik szívesen ismerkednek meg különböző nagy- és finommozgásos elemekkel: mászás, kúszás,  gurulás, forgás és szívesen kipróbálnák, milyen csigaházzá változni, vagy éppen gombává. A képességfejlesztés során együtt rajzolunk, párosítjuk a színeket, formákat és járjuk be a meseerdő varázslatos világát.

 A foglalkozás csupa játék, vidámság, imádják a gyerekek. Épp erre van ugyanis szükségük: fejlődésük ezen időszakában alapozódnak meg azok a testi-szellemi képességek, amelyek aztán egész életükben elkísérik őket. A hagyományok útján megőrződött mozgásos dalok, mondókák, játékok mind az idegrendszer, az izomzat és a mozgás tudatos fejlesztését segítik.

A Mesetorna a későbbi esetleges tanulási nehézségek, részképességzavarok kialakulását megelőző, szenzomotoros-integrációs alapokon nyugvó játékos, mozgásos foglalkozás, amelyben a gyermek az önfeledt mozgás során számára észrevétlenül fejlődik. A játékos mozgásfejlesztő foglalkozás során a gyermekek sokoldalú mozgástapasztalatot szereznek, amely során mozgáskoordinációjuk javul, a nagy- és finommozgásuk fejlődik, rögzülnek a térirányok, elősegítve ezzel a képességeik fejlődését.

Jelentkezés

Egyéni Észkerék kapcsoló Agytornán való részvételhez kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a weboldalon, az info@azeletmintolyan.hu email címen vagy a +3630 480-3997-es telefonszámon.

Csoportos Észkerék kapcsoló Agytorna

Mesetorna ( 3 éves kortól)

Időpont: havi 2 alkalom (45 perc)
Helyszín: Miskolc, Menta Mozgásház és Fejlesztő Központ
Következő óra: 2018. április 7. 9:00

Agytorna (6-12 éveseknek)

Időpont: havi 2 alkalom (60 perc)
Helyszín: Miskolc, Menta Mozgásház és Fejlesztő Központ
Következő óra: 2018. április 7. 10:00