Foglalj időpontot +36 30 480-3997

Kövess

6 alkalmas Agytorna foglalkozás érettségizőknek

Az EDU-K Modell különbséget tesz két tanulási mód között: az egyik "egész aggyal" történő tanulás, a másik az agyféltekei dominancia alapján történő tanulás. Történelmünkre visszatekintve elmondhatjuk, hogy az iskolarendszerünk mindig is a féloldalas tanulást részesítette előnyben, ami megköveteli, hogy nyugodtan üljünk és gondolkodjunk, ahelyett, hogy mozognánk és automatikusan tanulnánk, ahogy gyerekként tettük.

Tehát az absztrakt fogalmaktól kiindulva tartunk a konkrét felé, ahelyett, hogy a már ismertből haladnánk az ismeretlen felé. Az Agytorna gyakorlataival a fiatalok megtanulnak "egész aggyal" tanulni, így rendszerint tanulási stílusuk és hatékonyságuk is megváltozik.

A 6 alkalom során a tanuláshoz kapcsolódó leblokkolt agyféltekéket integráljuk, megtanuljuk azokat a trükköket, amelyekkel az érettségin is gyors és hatékony módon tudják előhívni a tanultakat.

Első alkalom: 2018. szeptember 19. 
Helyszín: Harmónia fészek, 1012 Bp, Kuny Domonkos utca 9.

Kedvezmény!

A 6 alkalom díja szeptember 1-ig befizetve: 20.000 Ft. Utána 25.000 Ft.

Célunk: Használd ki képességeid, tanulj két szemmel, két füllel, mindkét agyféltekéddel könnyedén! Olvass tovább a tematikáról itt!

Felkészítelek arra, hogy rövid időn belül hogyan hozd ki magadból a legtöbbet! Jelentkezz még ma! A tanfolyam 8 fővel indul!