Aktiváld energiaforrásod

Tudtad, hogy egy egyszerű technikával rögtön feloldhatod tested energiaáramlását? Az apró endokrin szerv, amely a mellkas  és a nyaki régió határán található, csecsemőmirigy vagy thymus nevén ismert. A  „thymos” görög szóból ered, amelynek jelentése „életenergia”. A Kínai Tradicionális Orvoslás akupresszúrás módszerein alapuló módszerrel bármikor felszabadíthatod a tested teljes energiapotenciálját, ezzel csökkentve a stresszt és segítve a természetes védekezőképpeséged megszilárdítását.

Orvosi szempontból sem elhanyagolható a tímusz szerepe, hiszen a szervezet egészségének egyik tartóoszlopaként tartják számon. Ez a mirigy a T-sejteknek nevezett immunsejtek termelése révén fenntartja az immunrendszer hatékony működését. A T-sejtek „katonaként” védik a szervezetet, felismerik és elpusztítják mindazokat az anyagokat, amelyek a szervezet számára fenyegetést jelenthetnek.
Annak ellenére, hogy a mirigy fejlődése serdülő kor után leáll, még ezután is aktív és közvetlen módon van kapcsolatban az immunrendszerrel.
Amikor boldogok vagyunk, a csecsemőmirigy növekszik, amikor pedig stresszesek vagyunk, akkor méreteiben csökken. A szeretet és a harag nagymértékben képesek befolyásolni ezt a mirigyet, a negatív szavak és gondolatok úgy hatnak rá, mint egy vírusos bántalom, csökkentve ezzel az immunrendszert fenyegető betegségekkel szemben való ellenállását.
A hagyományos indiai orvoslás szempontjából, a csecsemőmirigy nagyon szoros kapcsolatban van a szívcsakrával és az ezt szimbolizáló 12 szirmú lótuszvirággal. A taoista rendszerben a cse­csemőmirigy a magasabb szintű megvilágosodás, a szeretet és chi székhelye.
Forrás: Dr. John Diamond, Life Energy: Unlocking the Hidden Power of Your Emotions to Achieve Total Well Being”

Kategória: Kineziológia | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*