Szemeidben látom önmagam

Ahogyan a világra tekintesz, szüleidre, barátaidra ismeretlenül is ismertekre, az ahogy Önmagadat is látod. Ha kritizálsz, magadat kritizálod, azt a részedet, mely a másikban oly könnyedén él és nyilvánul meg. Ha dühös vagy, magadra vagy dühös.

A célunk, talán mindannyiunknak az, hogy önmagunkkal békében és elfogadásban éljünk. Ezernyi tréning, képzés, workshop áll már rendelkezésünkre, melyek útmutatók lehetnek és átsegíthetnek egy-egy mélyebb ponton. A fejlődés lehetőségét hordozza azonban minden pillanat. Amikor kapcsolódom és érzem a melegséget, akkor szívemmel együtt vagyok jelen. Amikor valamiért kibillenek az egyensúlyból egy kapcsolatban, tudom hogy ajándékot kaptam. Alkalmat arra, hogy érezzem, hogyan vagyok jelen ilyen helyzetben, hogyan van ez bennem. Ily módon minden találkozás kincs!

Sokszor éreztem magam kisebbnek, kevésbé értékelhetőnek mások társaságában.. ma már tudom, hogy a bennem élő női minőségek álltak harcban egymással, elnyomva egymást, utálkozva. Az Amazon védte a határokat, miközben a Leány nyitott és hitt volna. Egyensúlyba hozva őket, életem királynőjeként fenntartva a békét sikerült őszintén elmélyülni az érzéseimben. Néha elfelejtem, hogy minden amit látok, rám rezonál és átadom magam a fájdalomnak. Egyre kevésbé választom ezt az utat.

Kívánom, hogy Te is lásd és éld át minden találkozás csodáját, általa növekedve és tanulva. Hisz minden nap egy csoda!

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*